RTX 3050 laptopla CS'de 110 FPS civarı almak normal mi?

Mamiial

Femtopat
Daha fazla  
CS2'de 110 FPS'lerde takılıyorum. Çatışmalı sahnelerde 60 FPS'e kadar düşüyor. Ana ekranda 170 FPS alıyorum.

Laptoptan oynuyorum. 3050 6 GB ve Intel i5 13500H var. Bu kadar düşük olması normal mi?

Oyunda cidden vuracağın adamı vurdurtmuyor. Adam karşına çıkınca yiyorum bu dropları.
Hocam bendede r5 7560h rtx4060 var 100 fpse düşüyor çatışmada normal gibi.200fps alıyorum genelde ama.

%60 - %70 CPU, %85 civarı bellek kullanıyor. Laptop performans modunda. Oyunda da fazla ısınmıyor.

%60 - %70 CPU, %85 civarı bellek kullanıyor. Laptop performans modunda. Oyunda da fazla ısınmıyor.

Fazla ısınmıyor diye bir değer yok. Oyun içindeyken bakın sıcaklıklara ve kullanımlara. MSI Afterburner kullanın.

İsterseniz bilgisayarı bilgisayarcıya gönderin temizlesin. Bende de 3050 laptop var ve gayet güzel oynatıyor. NVIDIA sürücülerini GeForce Experience veya NVIDIA App varsa oradan güncelle. Ayrıca Intel grafik kartını da güncellemeyi unutma.burdan asistan indirip sürücülerini güncelleyebilirsin.

Son düzenleme:

Reis alalı daha 1 sene falan olacak yakında göndereceğim. Dediklerinede şimdi bakacağım.

Driverlarını kontrol et. Unlostun CS 2 için ayar videosu var onu izle.

Tamam eyvallah kral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…