RTX 3050 laptopta CS2'de FPS düşüşü oluyor

XKenshi

Decapat
Daha fazla  
Sistem 3050 i5 13. nesil laptop. CS2 de FPS 91'lere kadar düşüyor en düşük ayarlarda 4.3 şekilde. Sorun var mı yoksa normal mi?

Sistem 3050 i5 13. nesil laptop. CS2 de FPS 91'lere kadar düşüyor en düşük ayarlarda 4.3 şekilde. Sorun var mı yoksa normal mi?

Hocam çok hatırlamıyorum ama ayarlarda güç pil ile ilgili bir ayar var onu kapatınca FPS düzeliyor diye biliyorum.

Bu FPS normal değil ben R5 6600H ile shaderlar hariç her şey Max'ta sabit 120FPS alıyorum.

Ayarlarınızı söyleyebilir misiniz oyun içi ve grafik kartı?

RTX 3050 85 watt paylaşımlı. Oyun içi ayarlar dediğim gibi sadece shaderlar düşükte diğerleri Max'ta 1080p oynuyorum. Shaderlar yüksekteyken de bayağı FPS alıyorum. Fakat ben laptopumu performansa yönelik ayarladım o yüzden de olabilir.

RTX 3050 85 watt paylaşımlı. Oyun içi ayarlar dediğim gibi sadece shaderlar düşükte diğerleri Max'ta 1080p oynuyorum. Shaderlar yüksekteyken de bayağı FPS alıyorum. Fakat ben laptopumu performansa yönelik ayarladım o yüzden de olabilir.
Mesela Valoranttada yine düşük ayarlarda 130fpsleri gördüğüm oluyor sorunun çözümünü de bulamadım.

Mesela Valoranttada yine düşük ayarlarda 130FPS'leri gördüğüm oluyor sorunun çözümünü de bulamadım.

Yok hocam normal değil o değerler. Ben her şey Max'ta 300-350 civarı alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı