RTX 3050 laptopta ekran gidip geliyor

Efeedik414

Hectopat
Daha fazla  
"Varsayılan grafik ayarlarını değiştir" e tıklayınca gelen yere bakar mısınız?
1733651362609.png

Arkadaşlar benim laptopum sürekli ekran gidip geliyor garantiye gönderdim, düzelmişti sonra sürücü güncellendi ekran gene böyle yapmaya başladı.
Sorun video kaydı: Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) | Streamable
Ekran kartı ile alakalı değil, 3050 var.
AMD ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden silip tekrar takıyorum düzeliyor.
Daha detaylı video atacağım.
Daha detaylı video:Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) (2) | Streamable

Sürücülere sıkıntı olabilir sürücüleri kontrol edin sorun düzelmese temiz kurulum yapın düzelmese garantiye yollamanız öneririm tekrar ve ne zamandır bu sorun var laptopu ilk aldığınızda birimi onu da söylerseniz sevinirim.

Sürücülere sıkıntı olabilir sürücüleri kontrol edin sorun düzelmese temiz kurulum yapın düzelmese garantiye yollamanız öneririm tekrar ve ne zamandır bu sorun var laptopu ilk aldığınızda birimi onu da söylerseniz sevinirim.

Sildim yükledim sürekli oluyor aygıt yöneticisine giriyorum AMD ekran kartını siliyorum düzeliyor ama PC AC kapa yapınca tekrar başlıyor sorun.

Sildim yükledim sürekli oluyor aygıt yöneticisine giriyorum AMD ekran kartını siliyorum düzeliyor ama PC AC kapa yapınca tekrar başlıyor sorun.

Normal hocam. Aygıt Yöneticisi'nden sildiğinizde sistemi yeniden başlatınca gerı açılır. BIOS'tan devre dışı bırakın.

AMD olmadan 144Hz verir mi?

Yaptım denedim garantiye gönderdim tekrar oldu bana sürücü önerebilir misiniz?

Evet verir. Temiz kurulum yaptıktan sonra sadece NVIDIA'nın sürücünü kur AMD'nin sürucüsünü kurma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı