RTX 3050 laptopta FPS düşüşü

Destek Lazım

Centipat
Oyunlarda düşük FPS alıyorum HP marka aynı özelliklerde CS:GO'da 200 Valorant'ta 150-200 arası alan laptoplar varken benim laptopum 100 küsur FPS'lerde dolaşıyor. Bazen 80 90'a kadar düşüyor özellikleri.
RTX 3050.
i5 11400h.
8 GB RAM.
512 GB SSD.
Windows 10 64 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü
B450M S2H Anakart
RX 580 8 GB Ekran kartı
16 RAM
Ryzen 5 2600 işlemci
Masaüstü ile laptop aynı özelliklerde olsa dahi masaüstü daha çok fps verir. Ayrıca senin durumda Tam faktörü devreye giriyor. Fazla fps almanın sebebi hem 2x8 bellek ve masaüstü kullanman.

Masaüstü ile laptop aynı özelliklerde olsa dahi masaüstü daha çok fps verir. Ayrıca senin durumda Tam faktörü devreye giriyor. Fazla fps almanın sebebi hem 2x8 bellek ve masaüstü kullanman.
Bu konuda hemfikiriz sıkıntı yok, ama onun sistemine göre fps bana düşük geldi o yüzden.

@otpphap Hocam Merhaba bende aynı laptopu kullanıyorum hangi rami taktınız ben kendi üzerindeki ramin aynısından bulamadım kingston aldım ? lütfen acil dönüş yaparsanız sevinirim iade süresi dolmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…