RTX 3050 laptopta NVIDIA VSR kullanılamıyor

kokusuzkolonya

Hectopat
Bildiğiniz gibi 2 gün önce NVIDIA video Super Resolution teknolojisini kullanıma sundu. Kendi sitesinde yazan talimatları birebir yerine getirmeme rağmen NVIDIA Control panelinde video settings ayarlarını göremiyorum. Intel işlemcimin kendi kontrol panelinde de VSR özelliğine rastlamadım.

Laptop kullanıyorum. NVIDIA 3050 GPU var.

1677687839768.png

VSR kullansan ne olacak ki kullanmış birisi olarak söyleyeyim bir şey fark etmiyor hala çamur gibi görüntü.

En son NVIDIA driverları yükledim. Şimdi de Intel'in kendi driverlarını güncelledim.

MUX Switch'li olması gerekiyor muhtemelen ya da son sürüm NVIDIA driverını yüklediniz mi?

MUX Switch nedir bu arada?

En son NVIDIA driverları yükledim. Şimdi de Intel'in kendi driverlarını güncelledim.

MUX Switch nedir bu arada?
İnternette nasıl açılabileceği ile ilgili şeyler var. Nvidia denetim masasında onu açman gerek. Mux switch şey normalde ekran kartı laptoplar da görüntüyü işlemci ekran kartı üzerinden veriyor direkt kendisi vermiyor. Mux switch ile ekran kartı direkt görüntüyü kendisi üzerinden verebiliyor.

İnternette nasıl açılabileceği ile ilgili şeyler var. Nvidia denetim masasında onu açman gerek. Mux switch şey normalde ekran kartı laptoplar da görüntüyü işlemci ekran kartı üzerinden veriyor direkt kendisi vermiyor. Mux switch ile ekran kartı direkt görüntüyü kendisi üzerinden verebiliyo
kısaca intelin entegre gpusunu devredışı bırakayim yani ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı