RTX 3050 laptopta The Last of Us Part 1'de düşük ayarlarda 50-60 FPS veriyor

HamzaO_o

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 (2022) Laptop Rtx 3050 (4Gb Vram) i5-12450h 24Gb Ram
Sistem özelliklerim: RTX 3050 4 GB i5-12450H 24 GB RAM. Genellikle hikayeli oyunlarda takılırım ve The Last of Us almıştım oynamaya karar verdim ama nedense düşük ayarda bile en fazla 50-60 FPS görüyorum sorunun sistemimde olduğunu düşünmüyorum, çünkü diğer oyunları Ultra ayarlarda akıcı oynayabiliyorum, mesela RDR2, Tomb Raider(2018),Witcher 3, vs. tarzı oyunlarda gayet yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oyanayabiliyorum. Sorun sizce nedir?

Sistem özelliklerim: RTX 3050 4 GB i5-12450H 24 GB RAM. Genellikle hikayeli oyunlarda takılırım ve The Last of Us almıştım oynamaya karar verdim ama nedense düşük ayarda bile en fazla 50-60 FPS görüyorum sorunun sistemimde olduğunu düşünmüyorum, çünkü diğer oyunları Ultra ayarlarda akıcı oynayabiliyorum, mesela RDR2, Tomb Raider(2018),Witcher 3, vs. tarzı oyunlarda gayet yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oyanayabiliyorum. Sorun sizce nedir?
RTX 3050 için normal fps değerleri.

50'li kartlar en kötü kartlar tavsiyem onu hızlıca onu sat ve 60'lı kart al. 3050 en fazla o kdar verir.

RTX 3050 için normal FPS değerleri.

Dostum normal diyorsunda bayağı bir araştırdım 4070 ekran kartına sahip biri bile orta ayarlarda zorlasan 70 FPS falan alıyor bence oyunda büyük bir optimizasyon sorunu var biliyorum ekran kartım artık eski kalıyor ama dediğim gibi RDR2 wticher3 tarzı oyunlarda Ultra oyun oynayabiliyorum garibime giden The Last of Us'ta böyle olması.

Ostum normal diyorsunda bayağı bir araştırdım 4070 ekran kartına sahip biri bile orta ayarlarda zorlasan 70 FPS falan alıyor bence oyunda.

50'li kartlar en kötü kartlar tavsiyem onu hızlıca onu sat ve 60'lı kart al. 3050 en fazla o kdar verir.

Laptop kullandığım için değiştiremem maalesef ama bazı laptoplarda değiştirilebiliyormuş eğer benimkisi destekliyorsa değiştireceğim zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı