3050 asla alınmazElimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
Bütçen ne? Dizüstü mü alacaksın masaüstü mü?Elimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
Ikinci el RX6800 alman hepsinden iyi olacaktir. Butcen ciksa bile XT almani pek onermem. Basit bir OC ile hemen hemen ayni sey oluyorlar.Elimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
50 serilerinden uzak durmanı öneririm.Elimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
Elimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
3050 alınmaz, 3060'a 11K vericeğine rtx 4060 B580 falan bak.Elimdeki bütçeyle GeForce 3050 almak istiyorum fakat bütün yorumlar çöp diyor. Sizce nasıl? Almalı mıyım yoksa bütçemi yükseltip 3060 mı alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.