Efe idik Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Merhaba NVIDIA denetim masasında ayarlarımı açtığımda sadece bu üç seçenek çıkıyor diğer seçenekleri göremiyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Ekran kartım RTX 3050 Laptop GPU, İşlemcim AMD Ryzen 5600H. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Merhaba NVIDIA denetim masasında ayarlarımı açtığımda sadece bu üç seçenek çıkıyor diğer seçenekleri göremiyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Ekran kartım RTX 3050 Laptop GPU, İşlemcim AMD Ryzen 5600H.
Çözüm Atamyolundayız 6 Eylül 2022 Efe idik dedi: Hayır AMD Radeon var. Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam monitore bağla ama laptop olduğu için bazı seçenekler sizde görünmeyebilir.
Efe idik dedi: Hayır AMD Radeon var. Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam monitore bağla ama laptop olduğu için bazı seçenekler sizde görünmeyebilir.
KS KS Efe idik Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #11 Atamyolundayız dedi: Hocam monitore bağla ama laptop olduğu için bazı seçenekler sizde görünmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam monitore bağla ama laptop olduğu için bazı seçenekler sizde görünmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam.