Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
rainbow six siege , gta 5 ve shader ile minecraft oynuyorumYerine göre 5-15 FPS artar.
Hocam peki kaç FPS fark eder.
Rehberdeki ayarları yaparsam kaç FPS fark eder.
Hocam o kadar fazla fazla arttırmak mantıklı değil diuye biliyorum.@1lber %10-%15 falan genelde. Memory clock'a da 400-500 MHz basabilirsin. Deneyip gormen en iyisi, biz de ogrenmis oluruz.
@1lber %10-%15 falan genelde. Memory Clock'a da 400-500 MHz basabilirsin. Deneyip gormen en iyisi, biz de ogrenmis oluruz.
Bilgisayar muhendisiyim, yok.Bu şekilde anlattığınız için arkadaşın ekran kartına zarar verme ihtimali var.
Basilir. 50-50 cok zaman alir. Kullandigim laptoplar bile en kotusu +150MHz'i stabil calistiriyordu.200 basılmaz. 50 - 50 arttırmak daha mantıklı.
Hocam zaman alır doğru da her gün yapmayacak zaten. Bir kere ince ayar yapsa daha iyi olmazmı.Bilgisayar muhendisiyim, yok.
Basilir. 50-50 cok zaman alir. Kullandigim laptoplar bile en kotusu +150MHz'i stabil calistiriyordu.
Basit anlattigim icin bilmedigimi dusunme. Detaylara girmeye gerek yok her konuda. Merak ederse yanitlanir.
rainbow six siege gta 5 ve shader ile minecraft bu 3 oyun için artarmı sadece bunları oynuyorum üçü de grafik kartını zorlayan oyunlarHocam direk kaç FPS fark eder demenin bir mantığı yok. Oyuna göre değişir. Valorant'ta FPS değişmez RDR2'de çok fark edebilir.
Hocam o kadar fazla fazla arttırmak mantıklı değil diuye biliyorum.
Rainbow Six: Siege GTA 5 ve shader ile Minecraft bu 3 oyun için artar mı sadece bunları oynuyorum üçü de grafik kartını zorlayan oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.