RTX 3050 overclock nasıl yapılmalı?

Seboş

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500
RAM
XPG 2×8 Gaming D10 Beyaz DDR4 3200 MHz CL16
Ekran kartı
Zotac RTX3050
Anakart
MSI H410M-B
İşlemci
İntel i5 10500
Herkese iyi sosyaller. Ekran kartım Zotac RTX 3050. overclock yapmayı düşünüyorum. Ama aklıma birkaç soru takıldı. Overclock MSI Afterburner ile mi yapmalıyım? Yoksa, Zotac'in kendi uygulaması olan firestorm ile mi?

İkinci sorum ise MSI Afterburner ve Zotac'in yazılımlarında OC scanner var. OC scanner ile mi yaparsam daha güvenli bir artış sağlarım yoksa el ile mi yaparsam? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güven olarak bilmemde ben Afterburner'de GPU'ya +250MHz VRAM'e +300 MHz verip rahat rahat kullanmıştım.

Her ekran kartının dayanma seviyesi farklı. Şöyle örnek vereyim. İkizimle aynı sistemlerimiz var. Aynı odada herşey aynı şekilde yaptık OC'yi ancak ikizimin sınırları daha da zorlarken benimki o noktalara erişemeden gidiyordu.

Her ekran kartının dayanma seviyesi farklı. Şöyle örnek vereyim. İkizimle aynı sistemlerimiz var. Aynı odada her şey aynı şekilde yaptık OC'yi ancak ikizimin sınırları daha da zorlarken benimki o noktalara erişemeden gidiyordu.

Attığım ayar zaten çok sınırda bir OC değil. Eğer çalışmazsa 25MHz düşürüp tekrar deneyebilir.

Ekran Görüntüsü (3).png

Attığım ayar zaten çok sınırda bir OC değil. Eğer çalışmazsa 25MHz düşürüp tekrar deneyebilir.

Dediniz değerleri verince bu hale geliyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı