RTX 3050 PC nasıl?

Bir kart plastik diğeri vibranyum değil. Uzun ömürlü olmak nedir? O zaman Colorful dükkanı kapatsın. PNY kepenk indirsin. Sapphire piyasayı terk etsin. ASUS, MSI, Gigabyte dışına kimse kalmasın? Artık 10 sene öncesinde değiliz. Üretim teknolojileri gelişti. Termal çözümlerde bir standart sağlandı. Bir karta ederinden fazla veriliyorsa o iş saçmadır. Her sistem bileşeni için fabrikasyon üretimi, kullanıcı işlemi, güç kaynağı kaynaklı etmenlere bağlı ne kadar süre sağlıklı kalacağı değişkenlik gösterir. En üst seviye bir ekran kartında bile sorun yaşayabilirsiniz. X bir sitenin sunduğu görsel ile tier kart çıkarımı yapılmamalı.

Colorful, Sapphire, PNY gibi markaların çok sağlam modelleri var yalnız. Benim öyle bir iddiam yok. Her neyse bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim. Konu çözüme ulaşmıştır. Konu kilitlenebilir.
 
Merhaba herkese iyi Sosyaller dilerim. Elimde Ryzen 2600X işlemci var. Bu işlemci üzerine sistem toplayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kafamda belirlediğim parçaları not bırakıyorum.

Ekran kartı: Gainward RTX 3050 ghost.
Anakart: ASUS Prime B450M-A 2
Kasa: Phanteks P300a
PSU: NZXT C550.
RAM: G.Skill 2x8 3200 flare X
SSD: Belli değil henüz

Güç kaynağı besler diye düşünüyorum. İşlemci ekran kartına darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
3050 yerine 2060,6600 bakılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı