RTX 3050, R5 5600T sistem alınır mı?

Tunay D

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 | AMD Ryzen 7 5700X | 465 GB SSD | 16 GB RAM
İtopya'dan başlıkta da yazdığı gibi RTX 3050 ekran kartlı, Ryzen 5 5600T işlemcili bir sistem topladım. Fan sayısını 1 adet yaptım kaç tane koymam gerektiğini bilmediğim için. Sistemde değiştirmem gereken, değişirebileceğim bir şey veya aynı bütçe ile alabileceğim hazır ya da toplama sistem var mıdır?

Sistem linki bu.

İtopya'dan başlıkta da yazdığı gibi RTX 3050 ekran kartlı, Ryzen 5 5600T işlemcili bir sistem topladım. Fan sayısını 1 adet yaptım kaç tane koymam gerektiğini bilmediğim için. Sistemde değiştirmem gereken, değişirebileceğim bir şey veya aynı bütçe ile alabileceğim hazır ya da toplama sistem var mıdır?

Sistem linki bu.
Sizin yerinizde olsam 31 bin TL'ye RTX 3050 sistem almam. Biraz bakınırsanız 31 bin TL'ye çok daha iyi hazır sistem bulabilirsiniz.

Sistemde değiştirmen gereken şey hepsi hocam. Çok orantısız, kalitesiz ve aşırı pahalı bir sistem olmuş. Bu bütçelerde kaliteli 7700XT hazır sistemler denk geliyor.
Önerebileceğiniz bir sistem var mı? 25 bin civarı.

İtopya'dan başlıkta da yazdığı gibi RTX 3050 ekran kartlı, Ryzen 5 5600t işlemcili bir sistem topladım. Fan sayısını 1 adet yaptım kaç tane koymam gerektiğini bilmediğim için. Sistemde değiştirmem gereken, değişirebileceğim bir şey veya aynı bütçe ile alabileceğim hazır ya da toplama sistem var mıdır?

Sistem linki bu.

Sakın alma. Bu fiyata 3050 aşırı mantıksız olur. 4060'lar bile 20k civarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı