R5-5600T RTX 3050 sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan RAMB0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 531
Hayır, 3050'nin AMD hali.
Bakın, o seriler artık sıfır alınmaz, 2. ele yönelin o serilerde.
Şu an 0 alacaksan ya o dediğim 2 kartı ya da 4060 falan almanız lazım, hatta 5060 almanız lazım.
Hocam bütçeme dediğiniz kartlardan sadece a750 uyuyor onunda incelemeleri kötü. Az önce okurken denk geldim, sıcaklık ve driver sorunları ön planda. Bunu alacağınıza 6600 vesaire alın demişler. Yani bu kartı aldığımda sorun yaşamayacağımı bilsem yarın alırım.

Hocam bütçeme dediğiniz kartlardan sadece A750 uyuyor onunda incelemeleri kötü. Az önce okurken denk geldim, sıcaklık ve driver sorunları ön planda. Bunu alacağınıza 6600 vesaire alın demişler. Yani bu kartı aldığımda sorun yaşamayacağımı bilsem yarın alırım.

Hocam kusura bakmayında kaç kere daha yazmam gerek?
RX6000
RTX3000
Serisi şu an Sıfır olarak alınmaz.
Arc A750'nin sorunlarını gördünüz ancak hiç 3050 ve 6500XT'nin kötülüğünü görmediniz mi?
3050 Dediğiniz kart 2060'tan daha düşük performans veren bir kart.

Hocam, ikinci el almayı sevmiyorum ama düz 5600'ün fiyatı 3500 lira bandındaymış. Ben fark etmedim. Zaten sistem ile sadece CS2 ve Forza 4 oynanacak olduğu için 3070'e gerek olmadığını düşünüyorum. R5 5600 ve rtx 3050 toplam 11.500 lira yapıyor. Peki hocam düzgün markaların PSU, SSD ve RAM'leri ile bir toplama yapsak 20-21 lira bandına kadar çıkar mı? (SSD 1 TB, RAM 2x8 GB olacak şekilde. PSU' lardan pek anlamıyorum. Kasa da dahil olacak fiyata.)
20k ya şaun aptın mı bilmiyorum ama sana tek diyeceğim sakın o paraya o sistemi alma parana yazık olur.

20k ya şaun aptın mı bilmiyorum ama sana tek diyeceğim sakın o paraya o sistemi alma parana yazık olur.
güvenebileceğin yerden 20k ya rtx 3070 yada 3070 ti uzun yıllar gidecek ikinci el sistem çek

güvenebileceğin yerden 20k ya rtx 3070 yada 3070 ti uzun yıllar gidecek ikinci el sistem çek
A750 aldım hocam. Toplam 20knya geldi. Sistem güzel çalışıyor şu anda. Sadece ekran kartı sıcaklık problemleri mevcut. Test ederken 90 derece gördüm, oyunda da 75 80 oluyor. Soğutma dışında bir sorunum yok şu anlık.

A750 aldım hocam. Toplam 20knya geldi. Sistem güzel çalışıyor şu anda. Sadece ekran kartı sıcaklık problemleri mevcut. Test ederken 90 derece gördüm, oyunda da 75 80 oluyor. Soğutma dışında bir sorunum yok şu anlık.

Hayırlı olsun. Yanlış bilmiyorsam 3060 dengi bir sistem. Intel ekran kartı hakkında pek bilgim yok ancak işlemcinde yüksekse kule tipi soğutucu veya sıvı soğutucu sıcaklığa iyi gelecektir. Oyunlarda Max 85 dereceye kadar normal kabul edilir. Ancak 85 üstü oyunlarda sıcaklık vuku bulursa bu normalin üzerinde bir sıcaklıktır. Ama sistem ekran kartıyla beraber işlemci yüksek ise o sisteme stok soğutucu fan işe yaramayacaktır.

O Fiyata 3070 falan çıkıyor 2. elden.
O bütçede 2. ele yönelin yani, ayrıca 5600t almayın düz 5600 alın.
5600 ile 5600 t arasında fark var mı

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Yanlış bilmiyorsam 3060 dengi bir sistem. Intel ekran kartı hakkında pek bilgim yok ancak işlemcinde yüksekse kule tipi soğutucu veya sıvı soğutucu sıcaklığa iyi gelecektir. Oyunlarda Max 85 dereceye kadar normal kabul edilir. Ancak 85 üstü oyunlarda sıcaklık vuku bulursa bu normalin üzerinde bir sıcaklıktır. Ama sistem ekran kartıyla beraber işlemci yüksek ise o sisteme stok soğutucu fan işe yaramayacaktır.

5600 ile 5600 t arasında fark var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı