RTX 3050 sistem AC Odyssey'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

0nepie

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb 3200 MHz ram
Ekran kartı
Rtx3050
Anakart
-
İşlemci
Ryzen7 4800h
Arkadaşlar merhaba, AC Odyssey'de RTX 3050 ile 40-45 arada 50 FPS arası FPS alıyorum. Bana çok az geliyor gibi aynı PC'de RDR2'de rahat 70 FPS GoW'da 60 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Testlerde 55 FPS gösteriyor, bence bir sorun yok RTX 3050'den bahsediyoruz güçlü bir kart değil, DLSS açık mıydı acaba?
Hocam oyunda DLSS yok. Değerler de bana normal geldi.

Arkadaşlar merhaba, AC Odyssey'de RTX 3050 ile 40-45 arada 50 FPS arası FPS alıyorum. Bana çok az geliyor gibi aynı PC'de RDR2'de rahat 70 FPS GoW'da 60 FPS alıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda görüldüğü gibi aldığınız fps değeri çok da anormal değil.

Kenar yumuşatmayı düşüğe çekebilirsin herhangi bir görsel kayıp yaşamazsın FPS'i gerçekten etkiliyor. Önerdiğim ayarlar AA Low, Clouds medium diğer ayarları v. High'da tutabilirsin.

Hocam benim tavsiyem oyunda bir atmosferik bulut ayarı var. Onu minimuma veya düşüğe çekin. O fpsi çok etkiliyor. Hiç de görsel bir artısı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı