RTX 3050 sistem alınır mı?

Bütçe
17.000
AMD 20kya düşsün en babası yine almam gibime geliyor. Haterlık yapmak istemem ancak bilmiyorum güven vermiyor.

Hangi konuda güven vermiyor hocam ? Zamanında Ryzen serisine de aynı yorumlar gelmişti ve adamlar şuan CPU konusunda zirvede. Ben uzun yıllar AMD de kullandım Nvidia da kullandım şuan bile Nvidia 3080 kullanıyorum fakat gördüğüm kadarıyla 9070 ve 9070XT kartları gerek yazılım gerek ise performans hatta fiyat anlamında da mükemmel duruyor. İzlediğim bir çok inceleme videolarında kötü en ufak yorum görmedim.

Yakın zamanda 3080 ı 9070XT ile güncellemeyi düşünüyorum zaten 9080 9090 planı da görünmüyor adamlar 9070 serisi ile garanti ve saglam adım atmayı düşünmüşler. Bu kartlarda rekabet yerine kullanıcı odaklı düşünüldüğü için ben sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kaldı ki Nvidia da ben sorun yaşamıyorum desem de yalan olur.

AMD ekran kartı diye aratınca forumlarda WattMan hatası çıkıyor direkt.Düzletmişlerdir düzeltmemişlerdir çok fazla sorun yaşayan var. 9070 serisi bence de güzel ancak ben tercihimi RTX 4070 Superden yaptım. Ucuz etin yahnisi olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı