RTX 3050 sistem BeamNG Drive performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

reqoltex

Femtopat
Daha fazla  
BeamNG.drive almayı planlıyorum ama sistem gereksinimlerinde minimum 16 GB RAM diyor. Fakat ben rahatça oynamak istiyorum. Laptop özelliklerim;
AMD Ryzen 7 5800H.
RTX 3050 4 GB.
16 GB RAM.
Laptop kullandığımı göz önünde bulundurun. Çünkü benden daha kötü sistemi olan arkadaşım masaüstü kullandığı için mi bilmiyorum ama bazı oyunlarda benden daha yüksek FPS alıyor.

BeamNG.drive almayı planlıyorum ama sistem gereksinimlerinde minimum 16 GB RAM diyor. Fakat ben rahatça oynamak istiyorum. Laptop özelliklerim;
AMD Ryzen 7 5800H.
RTX 3050 4 GB.
16 GB RAM.
Laptop kullandığımı göz önünde bulundurun. Çünkü benden daha kötü sistemi olan arkadaşım masaüstü kullandığı için mi bilmiyorum ama bazı oyunlarda benden daha yüksek FPS alıyor.

Hocam BeamNG oyunu grafik arttırmazsanız işlemciyi sömürür islemcinizde sağlam performansı var tam FPS soylemem ama cok rahat 60+ FPS üstüne çıkarsınız.

O oyun biraz sıkıntı grafiği yükseltsen VRAM'ın yetmeyebilir düşürsen işlemcinin yetmeyebilir. Ama bende de 11400h vs 3050li laptip var en yüksekte 60fps veriyor bazen Drop giriyor ama.

AMD Ryzen 7 5800H.
RTX 3050 4 GB.
16 GB RAM.
Hocam fanteziye kaçmadan oynarsanız ultra ayarda 60fps alabilirsiniz lakin 10 araba falan spawn ederseniz fps 30-20 arası gidip geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı