RTX 3050 sistem BF6'da 30-40 FPS alıyor

Hocam bence sen işlemciden kaybediyorsun 5500 performansız ve ön belleği düşük. Ayrıca kartından XX60 seviye kartlarından kötü maalesef XX50 serisi ekonomik kartlar. Ne kadar uğraşırsan uğraş çok değişeceğini sanmıyorum en fazla 10-20 FPS kazanırsın.

1650S ile oynuyorum 80-90 FPS alıyorum garip.

Aynı sistem mevcut hangi ayarlarda oynuyorsunuz DLSS falan?
FSR açık. Frame Generation açınca FPS 120 lere çıkıyor ama kesinlikle 120 hissettirmiyor. 30 FPS hissettiriyor o yüzden Frame Gen kapalı FSR Quality modunda 60 FPS alıyorum.

Tüm ayarlar Low da.

Siz kac FPS alıyorsunuz?

Hemen hemen aynı Low ayarlarda 60 73 arası değişiyor Frame Generation kapalıyken, açıkken 90 100 falan değişiyor açık tercih ediyorum çünkü öbür türlü akıcı oynanmıyor. Allah'tan düşükte bile grafikler iyi gözüküyor. DLSS kalitede.

Ben frame gen acinca 120 FPS veriyor ama 120 FPS hissettirmiyor. 30-40 FPS hissettiriyor niyeyse.

Ben Frame Gen acinca 120 FPS veriyor ama 120 FPS hissettirmiyor. 30-40 FPS hissettiriyor niyeyse.

Bilmiyorum sebebini bakıldığı zaman medium oynatması gerekiyor sistemin ama mediumda zorlanıyor belki oyun çıkınca düzeltirler.

Bilmiyorum sebebini bakıldığı zaman medium oynatması gerekiyor sistemin ama mediumda zorlanıyor belki oyun çıkınca düzeltirler.
Evet daha erken erişim bile değil açık beta.

Düzeltirler muhtemelen ama sende çalışan ayar bende nasıl çalışmıyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…