RTX 3050 sistem CS2'de 90 FPS alıyor

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Diğer oynadığım oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama CS2 girdiğim zaman 90 FPS - 100 FPS arası alıyorum, hele hele büyük bir çatışma çıktığı zaman FPS 60'a kadar düşüyor. Bir PC daha var, onda giriyorum 1050 Ti var 130 FPS sabit veriyor, çözemedim ne sorun olduğunu. LoL vesaire vermesi gereken FPS'i veriyor.

Diğer oynadığım oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama CS2 girdiğim zaman 90 FPS - 100 FPS arası alıyorum, hele hele büyük bir çatışma çıktığı zaman FPS 60'a kadar düşüyor. Bir PC daha var, onda giriyorum 1050 Ti var 130 FPS sabit veriyor, çözemedim ne sorun olduğunu. LoL vesaire vermesi gereken FPS'i veriyor.

CS 2'nin RTX 3050 kartınızı kullandığına emin misiniz? Belki işlemciye gömülü olan Intel UHD Graphics'i kullanıyor olabilir.

Laptop GPU mu kanka? Eğer öyle ise Nvidia'nın 566.36 sürümünü kur. Tabi kurmadan önce DDU ile temiz bir kurulum yap.

Bende 3050 Laptop GPU var, Nvidia'nın güncel sürümü fena şekilde FPS kaybı yaşatmıştı bende. Ama bu sürümde çözülmüştü.

Cs ekran kartına bağlı değil daha çok işlemciye bağlı bir oyundur. Bana normal geldi fps değerleri. Grafik ayarlarına göre de değişir tabi.
3050 olsa bile normal değil. Yani en azından bendeki 3050 Laptop GPU da 120+ FPS alıyorum.

CS 2'nin RTX 3050 kartınızı kullandığına emin misiniz? Belki işlemciye gömülü olan Intel UHD Graphics'i kullanıyor olabilir.

Ona nereden bakabilirim?

CS ekran kartına bağlı değil daha çok işlemciye bağlı bir oyundur. Bana normal geldi FPS değerleri. Grafik ayarlarına göre de değişir tabii.

Düşük ayarlarda oynuyorum üstüne.

Laptop GPU mu kanka? Eğer öyle ise NVIDIA'nın 566.36 sürümünü kur. Tabii kurmadan önce DDU ile temiz bir kurulum yap.

Bende 3050 laptop GPU var, NVIDIA'nın güncel sürümü fena şekilde FPS kaybı yaşatmıştı bende. Ama bu sürümde çözülmüştü.

3050 olsa bile normal değil. Yani en azından bendeki 3050 laptop GPU da 120+ FPS alıyorum.

Deneyeceğim birazdan ama zannetmiyorum yani uzun zamandır böyleydi normal zannediyordum sonra YouTube'dan aynı donanıma sahip laptoplara baktım FPS 200 250'lerde geziniyor.

1755881581641.png

Genelde bu şekilde ilerliyor.

MSI Afterburner varsa detaylı izleme yapabilirsiniz, eğer yoksa daha kolayı oyunu bir süre Görev Yöneticisi açıkken oynayın GPU kullanımını kayıt altına alıyor. Hem dahili GPU hem de RTX 3050'nin kullanımlarını görebilirsin.

Normal midir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı