RTX 3050 sistem için Linux mu Windows mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GokhanYigitGya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar evet PC'ye parayı bastım ve Technopat Sosyal'e bomba soruyu patlattım.😀
i3 10100F RTX 3050 ve 16 GB RAM içeren bir sisteme Linux mu yoksa Windows mu?🧐

Not: Windows 11'de ve Windows 10'da çalışan Windows 10 Pro lisansı elimde var. Yani Windows deseniz de Windows'a ekstra para vermeyeceğim.😀😀😀

Arkadaşlar evet PC'ye parayı bastım ve Technopat Sosyal'e bomba soruyu patlattım.😀
i3 10100F RTX 3050 ve 16 GB RAM içeren bir sisteme Linux mu yoksa Windows mu?🧐

Not: Windows 11'de ve Windows 10'da çalışan Windows 10 Pro lisansı elimde var. Yani Windows deseniz de Windows'a ekstra para vermeyeceğim.😀😀😀
Windows. Oyun için en iyi OS.

Haklısınız Linux'un performası da iyi ama oyun konusunda Windows'ta daha iyi performans alındığını biliyorum.

Daha iyi performans alınmıyor, Windows'un tekelci politikalari yüzünden bazı oyunlar oynanmıyor. Oynanlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ben.

Oyun oynamıyorum ama bilgisayar her şey için kullanılacak. Genel işler için diyelim basitçe.

Birden çok kişi mi kullanacak? Genişlet azıcık şu an yazdıklarından bir şey çıkarmak çok zor.

Birden çok kişi mi kullanacak? Genişlet azıcık şu an yazdıklarından bir şey çıkarmak çok zor.

Hangi programları kullanmayı planlıyorsun? Hangi oyunları oynamayı planlıyorsun?

Daha iyi performans alınmıyor, Windows'un tekelci politikalari yüzünden bazı oyunlar oynanmıyor. Oynanlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ben.

Sadece ben kullanacağım. Ara sıra Minecraft RTX gibi ufak tefek oyunlar ve genellikle Office programları ve YouTube, Netflix izlemek için kullanılacak.

Sadece ben kullanacağım. Ara sıra Minecraft RTX gibi ufak tefek oyunlar ve genellikle Office programları ve YouTube, Netflix izlemek için kullanılacak.

Minecraft RTX Bedrock Edition'da mevcut ve Bedrock Edition Linux'ta yok maalesef, ofis programları için onlyoffice kullannabilirsiniz diğerlerinde sıkıntı yok. Diğer ufak tefek oyunlar (terraira, Minecraft Java Edition vb) Linux'ta direk desteklenmektedir.

Yorumunuz için teşekkürler 😀😀

Diğer kişilerde kendi fikirlerini paylaşsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı