FPS değerleriniz normal. Neden bu konuyu açtınız?
Hava atmak için yüksek ihtimal.
FPS değerleriniz normal. Neden bu konuyu açtınız?
80 fps alırken 400 fps alan bilgisayara gecen samed bey mutluluğunu paylaşmak istemiş.FPS değerleriniz normal. Neden bu konuyu açtınız?
Hava atmak için yüksek ihtimal.
80 FPS alırken 400 FPS alan bilgisayara gecen samed bey mutluluğunu paylaşmak istemiş.
Hocam bizlik bir durum yok konunun ne için açıldığını belirtmemiş ve şu durumda açılmasına hiç gerek olmayan bir konu durumunda.Belki alacak insanlar için FPS değerlerini paylaşmış olabilir. Hemen kötü düşünmeye gerek yok.
Paylaşabilir. Rahatsız mı oldunuz?
Rahatsız olmaktan daha normal olan ne? Herhangi bir test yapmış da mı paylaşmış? Performans testi için açılmış bir konuymus da ben böyle demişim gibi bir imaj oluşuyor. Yapmayın allah için.Belki alacak insanlar için FPS değerlerini paylaşmış olabilir. Hemen kötü düşünmeye gerek yok.
Paylaşabilir. Rahatsız mı oldunuz?
Rahatsız olmaktan daha normal olan ne? Herhangi bir test yapmış da mı paylaşmış? Performans testi için açılmış bir konuymus da ben böyle demişim gibi bir imaj oluşuyor. Yapmayın Allah için.
Hocam bizlik bir durum yok konunun ne için açıldığını belirtmemiş ve şu durumda açılmasına hiç gerek olmayan bir konu durumunda.
Hocam yanlış anlaşılmasın da moderatörler Allah mı? Nerden bilsinler ne amaçla açıldığını. Kac sene once açılmış 100-150k pc toplama başlıklı konular var. Moderatorler onları da kabul etmisse dediğiniz sey yanlış olur biraz. Bu kadar şeyi yazıp sonuna "Memnun kaldım" "beklediğim gibi" ya da herhangi bir ek cümle yazmak bu kadar zor olmasa gerek.İşte testini yapmış 300 FPS almış onu belirtmiş. İlla her şeyi tek tek test etmek zorunda değil. Eğer gereksiz bir konu olsaydı zaten moderatörler paylaşmazdı. Her şeyi kötü algılamayın.
Belirtmiş ya. 12100F ve 3050 ile 300 FPS alabildiğini belirtmiş. Eğer saçma bir konu olsaydı paylaşılmazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.