Çözüldü RTX 3050 sistemde Epic Games "Unsupported Graphics Card" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoWe44

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
rtx 3050
İşlemci
i5 11h
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce Epic Games'i sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum fakat şu anda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Ekran kartı modelin RTX 3050.
Sürücü güncellemelerini de kontrol ettim en güncel sürümde varsa bir çözümü yazabilir misiniz?

resim_2023-02-17_191914034.png

Çözüm

8 Aralık 2022'de çıkan sürüm. Güncel sürümü kurup deneyiniz. En günceli şu an 528.49.

Mevcut sürüm çok eski sayılmaz ama, güncel sürümü kurmak sorunu çözebilir.

Düzenleme: Bağlantıyı düzenledim bu arada. Yanlışlıkla dizüstü sürücülerinin bağlantısını vermişim.

8 Aralık 2022'de çıkan sürüm. Güncel sürümü kurup deneyiniz. En günceli şu an 528.49.

Mevcut sürüm çok eski sayılmaz ama, güncel sürümü kurmak sorunu çözebilir.

Düzenleme: Bağlantıyı düzenledim bu arada. Yanlışlıkla dizüstü sürücülerinin bağlantısını vermişim.

Son düzenleme:
Çözüm

Mevcut sürüm çok eski sayilmaz ama, güncel sürümü kurmak sorunu çözebilir.

Düzenleme: Bağlantıyı düzenledim bu arada. Yanlışlıkla dizüstü sürücülerinin bağlantısını vermiş

GeForce Experience üzerinden indirmeyi deniyorum fakat hata alıyorum. PC'yi yeniden başlatıp denedim yine olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı