RTX 3050 sistemde FH 4 ve 5'te FPS düşüyor

Samir92

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba! Tam 4 aydir EVGA RTX 3050 8 GB Gaming ekran karti kullanıyorum. Her şey normal aslinda sadece Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 5 oynarken kare dusmesi yasiyorum. Mesela: 60 FPS de oynarken birden monitor karalip 30 FPS gecir bilgisayara restart vermesem diger oyunlarda da 30 FPS devam ediyor. Nedeni ne olabilir?

Sistem:
Anakart: Auros X299 Gaming Pro 3
Islemci: Core i7 7800X.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazılımsal bir sorun olabilir gibi parçaların FH4-5'e uygun.

Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?

Yazılımsal bilgim yok o yüzden daha fazla fikir yürütüp yanlış bilgi vermek istemem ama parçalarda bir sorun görmüyorum.

Oyunun bir sorunu olmuş olabilir mi ? Neden hemen ekran kartından şüpheleniyorsunuz ki sadece Forza Horizon da olan bir sorun için?

Oyunun bir sorunu olmuş olabilir mi ? Neden hemen ekran kartından şüpheleniyorsunuz ki sadece Forza Horizon da olan bir sorun için?
bundan once evga gtx 1070 kullaniyordum boyle sorun olmamishdir FH 5 ve 4 de ondan supheleniyorum sadece eski ekran kartinda sicaklik fazla olurdu

Oyunun bir sorunu olmuş olabilir mi? Neden hemen ekran kartından şüpheleniyorsunuz ki sadece Forza Horizon da olan bir sorun için?

İşte o yüzden yazdım ben yazılımsal olabilir parçalarda bir şey görünmüyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…