RTX 3050 sistemde GTA 5 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

DarkSays

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Ekran kartı
Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit D
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3;
Laptopum o kadar da düşük donanımlara sahip değil. Fakat sürekli FPS düşmesi yiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerini yazdım.
Drop attığım videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
VRAM yetersiz kalıyor hocam. Yüksek ayarlarda 4 GB VRAM, GTA 5'te sıkıntı yaratabiliyor.

Video benim değil başka bir arkadaş atmış fakat benzer sorun olduğu için örnek olarak attım. High grafiklerde denedim normal grafiklerde denedim her türlü drop giriyor. İşlemcimi güçsüz yoksa ekran kartımı anlamadım. O kadar da kötü donanımlar değil.

VRAM yetersiz kalıyor hocam. Yüksek ayarlarda 4 GB VRAM, GTA 5'te sıkıntı yaratabiliyor.
.

Grafikler ultradaysa VRAM yetersizliğinden drop olusabilir.
.

sistemim bu: Abra A5 V17.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Ekran karti masaustu versiyonununda bile yetersiz ayrıca kaç W kartınız 4 GB VRAM yetersiz diye dusunuyorum ayrıca şarjda oynarsaniz droplar kalkabilir laptoplar şarjda tam performans çalışır yukarıda dediklerime tek tek bakın yardımcı olmaya devam ederim sorun cozulmezse.

Watt değeri 65Watt + 15Watt DB 2.0 Yazıyor.

Sanırım ekran kartıyla alakalı MHz değeri düşüyor drop girdiği zaman. Game Ready sürücüsü güncel mi?

Evet. Daha dün güncelledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…