Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit D
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3;
Laptopum o kadar da düşük donanımlara sahip değil. Fakat sürekli FPS düşmesi yiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerini yazdım.
Drop attığım videodaki gibi:
Video dediğim gibi benim değil. Sadece benzer bir drop sorunu yaşadığım için örnek olarak attım. Sistemim attığım linkteki bilgisayarın 16 GB RAM'i olan hali.
Video dediğim gibi benim değil. Sadece benzer bir drop sorunu yaşadığım için örnek olarak attım. Sistemim attığım linkteki bilgisayarın 16 GB RAM'i olan hali.
Grafik ayarlarıdan MSAA, V-Sync ve reflection MSAA'yı kapatmayı dene bu ayarları kapat ve tekrar FPS'ine bak. Bir de Advanced Graphics ayarlarını paylaşır mısın?
Başkasının videosunu neden atıyorsunuzbilk bsşta? İlk olarak kendi videonuzu oyun içinde atın anlayalım. Farklı nedenler olabilir. Yanlış yönlendirmeyelim. Her zaman mümkünse kendi videonunuzu paylaşın.
Low ayarlarında aynı şeyi olduğunu belirtmişsin. 30 FPS alsan da boyle kasıntılı drop girmesi çok saçma olur. Story modunda aynı sıkıntı var mı? Başka oyunlarda sıkıntı yaşıyor musun?