RTX 3050 sistemde GTA 5 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

DarkSays

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Ekran kartı
Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit D
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3;
Laptopum o kadar da düşük donanımlara sahip değil. Fakat sürekli FPS düşmesi yiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerini yazdım.
Drop attığım videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
FPS'i sınırla. GTA 5 oyun motoru kaynaklı yüzünden yüksek FPS'lerde drop sebebiyeti verebiliyor.
Ayarları yükselt. Rekabetçi oyun oynamıyorsun zaten.

FPS'den olacağını çok düşünmüyorum bu bilgisayarda GTA da 80 FPS ötesini göreceğini sanmıyorum. Ama yine de bir deneyeyim.

Videoda yanlış gormediysem 180 FPS'leri aşıyorsun. 120-140FPS'lere kadar indirge.

Video dediğim gibi benim değil. Sadece benzer bir drop sorunu yaşadığım için örnek olarak attım. Sistemim attığım linkteki bilgisayarın 16 GB RAM'i olan hali.

Konuyu dikkatli okumamışım, affedersin. Onun haricinde bir fikrim yok maalesef.

Başkasının videosunu neden atıyorsunuzbilk bsşta? İlk olarak kendi videonuzu oyun içinde atın anlayalım. Farklı nedenler olabilir. Yanlış yönlendirmeyelim. Her zaman mümkünse kendi videonunuzu paylaşın.

MSI Afterburner ile kayıt aldım. Videoda zaten droplar çok net bir şekilde belli oluyor. Videosu bu linkte: Vimeo

Low ayarlarında aynı şeyi olduğunu belirtmişsin. 30 FPS alsan da boyle kasıntılı drop girmesi çok saçma olur. Story modunda aynı sıkıntı var mı? Başka oyunlarda sıkıntı yaşıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…