RTX 3050 sistemde RDR2 15 FPS'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Nabeeer Mudur

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050
İyi günler arkadaşlar.
  • İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz.
  • Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050

RDR2'de hangi ayarı yaparsam yapayım (yüksek-düşük kalite) FPS'im hep 30 civarı oluyor. Arkadaşım masaüstü AMD kullanıyor ekran kartsız 70 civarı alıyor ultrada.
Her türlü ayarı denedim benimki 30 civarı, ne iniyor ne çıkıyor.
Bir ayar denemiştim onda oyunun ilk başında sistemimin olması gereken değer çıkmıştı ama ata binince 20 hatta 15 FPS'e kadar düştü. Cinnet geçirmek üzereyim. Bir tavsiye verebilecek olan var mıdır acaba?

Evet hocam inanması zor ama alıyor.

Normal sıcaklık değerleri 40-60 arası değişiyor.

Nasıl yapacagım hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Oyun çalışırken görev yöneticisine girin RDR2'ye sağ tıklayıp dosya konumuna tıklayıp dosya konumunu kopyalayın sonra masaüstünde boş yere tıklayıp görüntü seçeneklerine tıkla grafik ayarlarına gir oradan "ekle" butonuna tıkla oradan RDR2'nin konumunu yapıştır oyunu ekle daha sonrasında yüksek performans olarak işaretle. Bir de güncel ekran kartı driveri kullaniyorsan bir önceki drivera geç ya da eski driver kullanıyorsan güncelle DDU ile.

Oyun çalışırken görev yöneticisine girin RDR2'ye sağ tıklayıp dosya konumuna tıklayıp dosya konumunu kopyalayın sonra masaüstünde boş yere tıklayıp görüntü seçeneklerine tıkla grafik ayarlarına gir oradan "ekle" butonuna tıkla oradan RDR2'nin konumunu yapıştır oyunu ekle daha sonrasında yüksek performans olarak işaretle. Bir de güncel ekran kartı driveri kullaniyorsan bir önceki drivera geç ya da eski driver kullanıyorsan güncelle DDU ile.
oyun performans ayarındaymış hocam

Oyun korsan değilse sorun kesinlikle ekran kartında olmalı. Ekran kartın kaç watt değerinde çalışıyor?
Oyunu steamden aldım ekran kartımın gücü 60w imiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı