RTX 3050 sisteme monitör önerisi

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 991
Bütçe
15.000
Monitör dahil 16k mı? Çünkü attığım sistem yetiyor bütçenize.

Eğer monitör dahil değil ise dediğim kasayı alabilirsiniz ama monitör dahil ise 5 yıllık bir kart olmasına rağmen ve kampanya kasası olduğu için 2060 ekran kartlı sistemi önerebilirim. Normalde bu kasa dün çıktı ve stoklarla sınırlı. Kendin toplasan en az 15k'ya geliyor. Ama 12k olduğu için bunu almanızı öneriyorum;

(1 saat önce 12.000TL'di şimdi 12.300 olmuş)

Monitör olarakta:

Bunu öneriyorum.

Dediğim gibi. Monitör dahil değilse rx6600 sistemi işlemciyi ryzen 5 5600 yaparak 14.061 TL'ye alın derim.
Şayet ben monitörde alacağım derseniz yukarda ki kombinasyonu yapmanızı öneriyorum.

Performans sırası ise özet geçersem;
Rx6600 > RTX 2060 > RTX 3050 > GT1660Ti

Bu videoyu izleyerek daha rahat anlayabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam monitör şu olsa;
Daha da uygun değil mi sizce de?

Hocam monitör şu olsa;
Bu da olabilir mesela.

Monitör dahil 16k mı? Çünkü attığım sistem yetiyor bütçenize.

Eğer monitör dahil değil ise dediğim kasayı alabilirsiniz ama monitör dahil ise 5 yıllık bir kart olmasına rağmen ve kampanya kasası olduğu için 2060 ekran kartlı sistemi önerebilirim. Normalde bu kasa dün çıktı ve stoklarla sınırlı. Kendin toplasan en az 15k'ya geliyor. Ama 12k olduğu için bunu almanızı öneriyorum;

(1 saat önce 12.000TL'di şimdi 12.300 olmuş)

Monitör olarakta:

Bunu öneriyorum.

Dediğim gibi. Monitör dahil değilse rx6600 sistemi işlemciyi ryzen 5 5600 yaparak 14.061 TL'ye alın derim.
Şayet ben monitörde alacağım derseniz yukarda ki kombinasyonu yapmanızı öneriyorum.

Performans sırası ise özet geçersem;
Rx6600 > RTX 2060 > RTX 3050 > GT1660Ti

Bu videoyu izleyerek daha rahat anlayabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kasa tükenmiş.

Belki bunu eklentisiz bir şekilde alıp monitörüde halledersek bu işten kurtuluruz.

Son düzenleme:
Hocam monitör şu olsa;

Bu da olabilir mesela.

Hocam kasa tükenmiş.

Belki bunu eklentisiz bir şekilde alıp monitörüde halledersek bu işten kurtuluruz.
Hocam 4-5 ay sonra bunlar ne olur bilemeyiz. O yüzden ne olur şimdiden kesin konuşamayız.

Hocam 12.300lük sinerji kasası yok. Dün önerdiniz.

Hocam zaten kalmaz. 4-5 Ay sonra için yeni bir konu açacağım zaten.
O 12.300'lük kasa youtubede tanıtılan yeni fırsat kasasıydı hemen stokları bitirmişler normal. Haftaya başka bir yeni fırsat gelir. Böyle böyle takip etmek gerekiyor hep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı