RTX 3050 Ti alınır mı?

Kaynayankazan

Hectopat

Arkadaşlar geçen gün bu bilgisayarı satın aldım. Sizce nasıl? Özellikle ekran kartı beni kaç yıl götürür?

Çok ihtiyacım olduğu için biraz hızlı almak zorunda kaldım. Sonra pişman oldum acaba 3060 mi alsam dedim.

Edit: Başlığı yanlış yazmışım. 3050 ti kaç yıl götürür olacaktı.

Hocam sanırsam 3050 Ti laptop grafik kartı, göderdiğim linkte 3060vs 3050 Ti var.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlarda yaklaşık 30-40 FPS fark var gördüyseniz.
Belki 3060 alıp işlemciden düşecektiniz eğer bakiyeniz fazla yoksa. Yine de bilmiyorum. Sizi idare eder rahatlıkla diyorum. Yşne size kalmış.

Hocam sanırsam 3050 Ti laptop grafik kartı, göderdiğim linkte 3060vs 3050 Ti var.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlarda yaklaşık 30-40 FPS fark var gördüyseniz.
Belki 3060 alıp işlemciden düşecektiniz eğer bakiyeniz fazla yoksa. Yine de bilmiyorum. Sizi idare eder rahatlıkla diyorum. Yşne size kalmış.

3060'lı laptoplar acayip cep yakıyor.

Acele etmişsin de etmeseydin keşke sorsaydın sosyale. Bu akşam İtopya'da saat 6'da laptop indirimi olacak belki Lenovo'nun 3060'lı 165Hzli laptopu 17500TL olurdu :(

Aynı fiyata 1 TB SSD ve 3060'lı laptop bulabilirdiniz.

Vallaha hocam bende buna üzüldüm. Keşke acele etmeseydim. Neyse 3-4 yıl boyunca çıkan oyunları Full ayarlarda oynatsa yeter. 4 GB VRAM olması biraz sıkıntı 6 GB olsa daha iyi olurdu.

Bu arada cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar geçen gün bu bilgisayarı satın aldım. Sizce nasıl? Özellikle ekran kartı beni kaç yıl götürür?

Çok ihtiyacım olduğu için biraz hızlı almak zorunda kaldım. Sonra pişman oldum acaba 3060 mi alsam dedim.

Edit: Başlığı yanlış yazmışım. 3050 Ti kaç yıl götürür olacaktı.

Hocam çok pahalı.

Vallaha hocam bende buna üzüldüm. Keşke acele etmeseydim. Neyse 3-4 yıl boyunca çıkan oyunları Full ayarlarda oynatsa yeter. 4 GB VRAM olması biraz sıkıntı 6 GB olsa daha iyi olurdu.

Bu arada cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

1080p gayet yeterlidir, yeri geldiğinde 2K bile oynatır merak etmeyin fakat biraz acele etmişsiniz. Monster veya Excalibur falan varken HP almazdım. RTX 3060 ve 3050 Ti arasında 30-40 FPS fark var ve bu çok büyük bir değer. Şahsen 21k para vermezdim.
Güle güle kullanın.

1080p gayet yeterlidir, yeri geldiğinde 2K bile oynatır merak etmeyin fakat biraz acele etmişsiniz. Monster veya Excalibur falan varken HP almazdım. RTX 3060 ve 3050 Ti arasında 30-40 FPS fark var ve bu çok büyük bir değer. Şahsen 21k para vermezdim.
Güle güle kullanın.
Vallaha hocam yeni çıkan Spider man gibi oyunları hemn hemen yüksek ayarlarda. 3-4 yıl sonraki oyunları. Low-medium arası oynatsa yeter. Kaç yıl gt 635 m kullandıktan sonra pek şikayet edemiyorum.

Vallaha hocam yeni çıkan Spider-Man gibi oyunları hemn hemen yüksek ayarlarda. 3-4 yıl sonraki oyunları. Low-medium arası oynatsa yeter. Kaç yıl GT 635 m kullandıktan sonra pek şikayet edemiyorum.

Yalnız RTX 3060 Ti veya 3060 paketleri sizi yormazdı. RTX 3050 Ti 3-4 yıl götürürse, RTX 3060 2-3 yıl fazla götürebilir.
Haliyle GT serisi gibi bir modelden RTX serisine geçince insan şahlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı