Çözüldü RTX 3050 Ti Ekran Kartının Kaç W Harcadığı Nasıl Öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakooo

Hectopat
Arkadaşlar 3050 Ti GPU kullanıyorum. Kaç watt olduğuna bakmak istiyorum, GPU Z ve Speccy denedim. GPU Z'de anlık kullanılan watt yazıyor. Speccy'de hiç yazmıyor. Bana Max kaç watt olduğunu yazacak bir uygulama veya yöntem lazım. DxDiag ve Aygıt Yöneticisi'ni de denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NVidia Control Panel’e girip sol alttan sistem bilgisine tıkladığınızda açılan pencerede kartın W ve saat hızları gibi bilgileri görünecektir. Bir diğer yöntem de bilgisayarınızın tam modelini aratıp marka açıklamasına bakmak olacaktır.
Hayır, fabrika çıkışı o. FurMark'ta benim cihaz 1080p 0X MSAA'da 70-73 FPS alıyor ama benimki RTX 3050 75W. Seninki Ti modeli. Bir tık daha üstün seviyesi senin yani. 0'a alıp test et bakalım kaç gelecek. 5-10 FPS fazla olması gerek.

Evet tam da dediğin gibi bende 81-83 FPS civarı aldım ortalaması 81 idi fakat çok zorlamak istemedim bugünkü 3.test olduğundan dolayı kısa tuttum ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Bir de bu şarjda olması amma önemliymiş başta şarjda değildi 10FPS aldım bir an korktum 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı