Ekran kartının kaç Watt harcadığı Alt+R üzerinden görünmüyor

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
Merhaba geçen ayda bu konu hakkında konu açmıştım aynı sorun devam ediyor. RTX 4060 ekran kartım var. Alt+r kombinasyonundan kartın kaç watt çektiğini göremiyorum sadece yardımcı programlar üzerinden görebiliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ancak bu durum geçici bir çözüm oldu bilgisayarı yeniden başlattığımda aynı sorun devam ediyor. GeForce Experience uygulamasını da kaldırıp yükledim hala aynı. Örnek resim:

Ekran görüntüsü 2023-12-12 114819.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben göremiyorum sıkıntı orada.

Hocam Alt+Z falan yine FPS yerini açıyor mu? Bende mesela Alt+Z FPS vb. açmak için çalışıyor ama Alt+R yapınca senle aynı durum. Muhtemelen Nvidia ayarlarında olması lazım olmasa YouTube videoları var.

Merhaba geçen ayda bu konu hakkında konu açmıştım aynı sorun devam ediyor. RTX 4060 ekran kartım var. Alt+r kombinasyonundan kartın kaç watt çektiğini göremiyorum sadece yardımcı programlar üzerinden görebiliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ancak bu durum geçici bir çözüm oldu bilgisayarı yeniden başlattığımda aynı sorun devam ediyor. GeForce Experience uygulamasını da kaldırıp yükledim hala aynı. Örnek resim:

Eki Görüntüle 2049970

Hocam ben biraz araştırdım senin için şu attığım link güvenli umarım sorunun çözülür. Laptop Ekran Kartı Watt Öğrenme | Donanim Arşivi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Alt+Z falan yine FPS yerini açıyor mu? Bende mesela Alt+Z FPS vb. açmak için çalışıyor ama Alt+R yapınca senle aynı durum. Muhtemelen NVIDIA ayarlarında olması lazım olmasa YouTube videoları var.

Hocam ben biraz araştırdım senin için şu attığım link güvenli umarım sorunun çözülür. Laptop Ekran Kartı Watt Öğrenme | Donanim Arşivi.

Kankam ekran kartımın TDP'sini biliyorum. MSI Afterburner gibi yazılımlar aracılığı ile görebiliyorum zaten. Alt+R basınca 0 Watt gözüküyor sadece sıkıntı orada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı