Çözüldü RTX 3050 Ti laptop HDMI görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VincerQ

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bundan yaklaşık 5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 satın aldım laptopta RTX 3050 Ti ekran kartı ve i7 11.nesil işlemci var. Sorunum ise şöyle öncelikle bilgisayarıma harici monitör bağlıyorum. Görseldeki gibi NVIDIA Denetim Masası'na girdiğimde PhysX yapılandırması seçeneğinde RTX 3050 Ti yerine girişlerin Intel ıris ekran kartına bağlı olduğunu görüyorum ve buna HDMI da dahil. Ek bilgi olarak bilgisayarımda "DP" girişi bulunmuyor. Şimdiden teşekkür ederim.

resim_2023-12-18_212517433.png

Çözüm
Lenovo bu modelde RTX3050 Ti üstüne bağlamamış HDMI portunu. Bir sorun değil bu. Monitör dahili GPU üstünde çalışabilir. Optimus'u bypass edemezsiniz o kadar veya G-Sync kullanamazsınız monitör destekliyorsa. Kısaca NVIDIA teknolojilerini kullanamazsınız.
Lenovo bu modelde RTX3050 Ti üstüne bağlamamış HDMI portunu. Bir sorun değil bu. Monitör dahili GPU üstünde çalışabilir. Optimus'u bypass edemezsiniz o kadar veya G-Sync kullanamazsınız monitör destekliyorsa. Kısaca NVIDIA teknolojilerini kullanamazsınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı