isleremirhan
Kilopat
RTX 3050 Ti laptop ekran kartım var. Bu kart 2K monitörde FPS düşüşü yaşar mı? Sizce FHD mi tercih etmeliyim QHD mi?
RTX 3050 Ti laptop ekran kartım var. Bu kart 2K monitörde FPS düşüşü yaşar mı? Sizce FHD mi tercih etmeliyim QHD mi?
Yukarda bununla birlikte 2 link daha bıraktım hocam, aralarından en iyisi bu mu sizce?QHD, 3050ti için fazla hocam. FHD için şu monitörü kesinlikle öneririm:
![]()
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Genel kullanım olarak aralarındaki en iyi monitör bu hocam. Hem renkler olarak hem de kullanım konforu olarak tavsiye ederim.Yukarda bununla birlikte 2 link daha bıraktım hocam, aralarından en iyisi bu mu sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.