RTX 3050 Ti laptop Masaüstü ve Tarayıcıda ekran titremesi

Umutyy

Decapat
Katılım
28 Kasım 2020
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 gb
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
Henüz 3-4 ay önce aldığım Casper Excalibur Laptopunda fotoğrafta belirttiğim gibi bir sıkıntı oluşuyor arada. Oyuna girdiğimde ise hiçbir sıkıntı yaşamazken masaüstü ve internet tarayıcısında yazılar ve simgeler böyle oluyor. Ekran kartını driverını silip tekrar yükeldiğimde düzeliyor ancak bir süre sonra ( bazen 1 ay sonra) tekrar
oluyor. Ancak oyunda hiçbir sorun ile karşılaşmıyorum.
WhatsApp Image 2022-12-08 at 10.35.01.jpeg
 
Bende 3050 Ti kullanıyorum ve son driver sürümünde böyle bir hata almıyorum. Panel ile ilgili olabilir mi? Ekra görüntüsü atabilir misin?
 
Açıkçası 3050 Ti'dan dolayı olduğunu bende sanmıyorum çünkü oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Stres testine soktuğumda bile aldığım fps gayet iyi oluyor ancak stres testini başlattığımda masaüstünde bu sıkıntı ile karşılaşıyorum. İntel ekran kartını devre dışı bıraktığımda sorun kalkıyor ancak tabiki masaüstünde inanılmaz bir fps düşüklüğü oluyor. Sorun intel ekran kartından olabilir mi?
Neyin ekran görüntüsünü istediğinizi tam olarak anlayamadım.
 
İntel Driverlarını güncelledim. Ondan itibaren bir sıkıntı olmadı. Laptop mu kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü? Laptop ise hangi marka?
 
Ben ekran kartını güncellediğimde sorun geçici de olsa düzeliyor ( diğerlerinde 1-2 ay gibi bir süre sonra tekrar oldu). Casper m.h ile konuştuğumda format atıp düzelmezse bize gönderin dediler. Eğer geçici olarak dahi düzelmiyorsa ekran kartınızın driverını silip tekrar kurun. Ama geçici bir çözüm oluyor genelde bende.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı