RTX 3050 Ti laptopta Cyberpunk 2077'de FPS düşüyor

CPU maksimum 92 dereceyi gördü şimdiye kadar ortalama 84 derece civarlarında, GPU ise 65-70 derece civarlarında oluyor(maksimum 77'yi gördü)

.

Hocam BIOS güncel mi?

CPU maksimum 92 dereceyi gördü şimdiye kadar ortalama 84 derece civarlarında, GPU ise 65-70 derece civarlarında oluyor(maksimum 77'yi gördü)

Sıcaklık normal, slient modda kullanıyorum 80 derecelerde oynuyorum bende.

Hocam BIOS güncel mi?

BIOS güncellemesi olduğu zaman ROG notebooklar uyarı veriyor BIOS güncellemesi var şu an yapmak istiyor musunuz diye yani manuel kontrol etmeye gerek yok.

Bir hata olmuş olabilir siz yine de bakın.

Bir hata olmuş olabilir siz yine de bakın.
bios güncel değilmiş manuel olarak güncelledim, aldığım ilk gün dediğiniz gibi hata vermişti,şu an aklıma geldi.oyunda 10 15 fps fazla alıyorum şu an,teşekkürler sorun çözüldü.

BIOS güncel değilmiş manuel olarak güncelledim, aldığım ilk gün dediğiniz gibi hata vermişti, şu an aklıma geldi. Oyunda 10 15 FPS fazla alıyorum şu an, teşekkürler sorun çözüldü.

Armory Create’nin BIOS güncellemesini bildirmesi gerekiyordu bildirmedi mi?

Hayır maalesef, MyASUS'tan da aynı şekilde kontrol ettim güncel gösteriyordu.

Ani FPS düşüşlerini de optimizasyonla ilişkilendirebiliriz.

Ben altiktan sonra 2-3 kere BIOS güncellemesi var bildirimi geldi direk guncelledim her seferinde, sizin haricinizde biri PC'yi actiysa belki o sırada bildirim yapmış olabilir ya da yazılımsal bir hata oldu sanırım bildirim vermedi, bende işkillendim şimdi yarın bir kontrol edeyim nereden baktığınız güncellemeye?

ASUS'un kendi sitesinde Support kısmından, model seçip, güncelleyebilirsin.
En son ne zaman güncellendiğini kontrol etmek için de:
Çalıştır>msinfo32>sistem özeti

Tüm cihazlarda aynı tarihde mi güncelleme veriyor bilmiyorum ama,bende 08.09.2022 bios tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…