casse
Picopat
Daha fazla
Şu videodaki adımları uygulayabilir misin? Desteği var mı yok mu bilmiyorum ama varsa ve açarsan iyi olur.HP Victus 16 hocam.
55-65Sıcaklıklar ne durumda?
İşlemci ve ekran kartı hangisi?
Hocam her laptop gpu'su bir olmuyor, videoda ki gpu 3050. 3050 gpu'nun 85w modeli de var 90'ı da 70'i de. Önemli olan kaç w çektiğidir.RDR2 düşük grafiklerde bile düşük FPS'ler veriyor. bu video da gördüğünüz ayarlarda açtığımda 30-40 FPS. Sorun sistemimde mi yoksa ayarlarda mı?
Hocam 3050 laptopda rdr2 oynamayı beklememeli arkadaş zaten 4050 laptop bile rdr de takılmalar yaşıyoHocam her laptop gpu'su bir olmuyor, videoda ki gpu 3050. 3050 gpu'nun 85w modeli de var 90'ı da 70'i de. Önemli olan kaç w çektiğidir.
Hocam 3050 laptopta RDR2 oynamayı beklememeli arkadaş zaten 4050 laptop bile RDR de takılmalar yaşıyor
Saçmalık hiç laptop kullanmadınız herhalde 4050 ve altı laptoplar çogu oyunda sıkıntı yaşıyor oyun oynamak için 4060 ve altı laptop alınmaz1650 bile oynatıyor RDR yi.
Bizzat kendi laptopumla oynadım dostum ne anlatıyorsun?Saçmalık hiç laptop kullanmadınız herhalde 4050 ve altı laptoplar çogu oyunda sıkıntı yaşıyor oyun oynamak için 4060 ve altı laptop alınmaz
Yok öyle bişey laptop lar oyun için tam bir çöp oyunlarda sürekli sorunlar çıkarır 4050 laptop en düşük ayarlarda valorantı bile 180 fps oynatıyoBizzat kendi laptopumla oynadım dostum ne anlatıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.