Çözüldü RTX 3050 Ti laptopta RDR2'de 30-40FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

casse

Picopat
Daha fazla  
RAM
8x2 Kingston 16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB M.2 SSD
Ekran kartı
RTX 3050 TI Laptop GPU
İşlemci
I5 12500H
RDR2 düşük grafiklerde bile düşük FPS'ler veriyor. bu video da gördüğünüz ayarlarda açtığımda 30-40 FPS. Sorun sistemimde mi yoksa ayarlarda mı?

Yok öyle bir şey laptoplar oyun için tam bir çöp oyunlarda sürekli sorunlar çıkarır 4050 laptop en düşük ayarlarda Valorant'ı bile 180 FPS oynatıyor

Bu konuşmayı daha uzatmayın gitgide batıyorsunuz ne olduğu belirsiz bilgilerle ve yanlış bilgilerle konuşuyorsun. i7 10750H ve 1650 ile Valorant'ta +200 FPS alıyorum.

Bu konuşmayı daha uzatmayın gitgide batıyorsunuz ne olduğu belirsiz bilgilerle ve yanlış bilgilerle konuşuyorsun. i7 10750H ve 1650 ile Valorant'ta +200 FPS alıyorum.
Valla sizin bilgisayar taşmış ozaman şimdi bitane yeni bilgisyar alsanız içinde 4050 olsa bile çogu oyunda takılmalar donmalar oluyor forumada bakarsanız anlarsınız herkezin bu konuda sorunu var en az günde 5 kişi yazıyor

Yok öyle bir şey laptoplar oyun için tam bir çöp oyunlarda sürekli sorunlar çıkarır 4050 laptop en düşük ayarlarda Valorant'ı bile 180 FPS oynatıyor.

Kardeşim kirletmeye mi geldin konuyu anlamıyorum, 1650 Ti gameplay videoları var. Adam bizzat oynadım diyor, 4050 diyorsun. Ekran kartlarına hiç bakmadın herhalde.

Kardeşim kirletmeye mi geldin konuyu anlamıyorum, 1650 Ti gameplay videoları var. Adam bizzat oynadım diyor, 4050 diyorsun. Ekran kartlarına hiç bakmadın herhalde.
Kullandığım şeyi söylüyorum 1650 MSI laptop da kullandım 4050 laptopda kullandım 3050 laptop da kullandım hepsinden var hepsini test ettim hepsi birbirinden çöp

Hocam her laptop GPU'su bir olmuyor, videoda ki GPU 3050. 3050 GPU'nun 85W modeli de var 90'ı da 70'i de. Önemli olan kaç W çektiğidir.

Zaten adam yorumlarda soran kişiye modeli de yazmış, internetten araştırabilirsiniz.

Hocam dediğiniz gibi araştırdım, 90W modelleri çıktı 3I'nin. Tabii bütün seriler aynı olmuyor ama benimki de 90W yani sorun orada değil gibi duruyor.

Valla sizin bilgisayar taşmış ozaman şimdi bitane yeni bilgisyar alsanız içinde 4050 olsa bile çogu oyunda takılmalar donmalar oluyor forumada bakarsanız anlarsınız herkezin bu konuda sorunu var en az günde 5 kişi yazıyor
Donmalar, aşırı sıcaklıklardan, kötü sistemden, ayarların donanıma göre yapılmamasından vesaire bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Günümüzde ki oyunların optimizasyonları da pek iyi olduğu söylenemez.

Donmalar, aşırı sıcaklıklardan, kötü sistemden, ayarların donanıma göre yapılmamasından vesaire birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Günümüzde ki oyunların optimizasyonları da pek iyi olduğu söylenemez.

RDR2 özellikle, Rockstar bir DLSS getirmiş, sanarsınız 90'ların oyununu oynuyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı