Luzi10
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Bir laptopa sahibim. RTX 3050 Ti, i5 12500H, 16 GB RAM var ve modeli de şu: Acer Nitro 5 AN515-58. sanırsam farklı oyunlar için farklı ayarlar kullanılıyor. Şu an SSD'de eFootball, FM24, Minecraft ve hollow Knight: Silksong var, HDD'de ise clair obscur - Expedition 33, Red Dead Redemption 2, Silent Hill 2 Remake ve Resident Evil 2 remake var. Minecraft ve FM'yi zaten çok az oynuyorum artık ve zaten sistem gereksinimleri çok düşük şu anlık ihtiyacım yok ancak muhtemelen FM26'da ihtiyacım olacak
. İnternette bulduğum ilk ayarlarla Lossless Scaling'i EFootball'da denedim ve çok gecikmeli ve çok kasıyor gibiydi yani eFootball gibi Online, rekabetçi ve milisaniyelerin dahi önemli olduğu oyunlarda tercih etmeyi düşünmüyorum zaten oyundan iyi performans alıyorum ama TR server olmadığından arada lag oluyor ve kasıyor gibi oluyor sabit 60 FPS değer ve yaklaşık 500 Mbps internetim olmasına rağmen. Hollow Knight'a bugün başlamayı düşünüyorum, muhtemelen performans sıkıntısı çekmem ancak denemek isterim ve Xbr'ın 2D oyunlarda daha iyi olduğunu duydum. Diğer oyunlar için denemek isterim çünkü muhtemelen FPS düşmesi vs. olacak. Şu an ayarlarımı Default'a çektim, nasıl yapmalıyım? Bu arada kendimi yanlış belirtmiş olabilirim, konu hakkında çok bilgim olmadığından şu an da yanlış şeyler söylüyor olabilirim ama benim için önemli olan performans yani oyun akıcı olsun ama normaldeki görüntü kalitesinin yarısı olsun gerekirse kısaca gecikme, kasma vs. şeyler istemiyorum.