Çözüldü RTX 3050 Ti oyunlarda VRAM kullanımı ne kadar olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YaserKaya

Picopat
Daha fazla  
Merhaba oyun oynarken VRAM kullanımı 60 70 arası oluyor. Normal mi ve kaç olmamalı oyun oynarken?

Bilgisayar özellikleri
  • Ekran kartı RTX 3050 Ti
  • İşlemci AMD 5 5600H.
  • RAM 16 GB.

Çözüm
3,5 GB kullanım yapıyordu.

Bir de kullanım 80 90 olursa ne olur?
Önemli olan ekran kartı kullanımı VRAM değil bende de 3050 Ti var bazen tamamını kullanıyorum bazen 3.5 GB'nı kullanıyorum VRAM'i aşmadığınız sürece istediğiniz yüzde de kullanabilirsiniz.
Merhaba oyun oynarken VRAM kullanımı 60 70 arası oluyor. Normal mi ve kaç olmamalı oyun oynarken?

Bilgisayar özellikleri
  • Ekran kartı RTX 3050 Ti
  • İşlemci AMD 5 5600H.
  • RAM 16 GB.
VRAM kullanımı oyunun sizden istediği VRAM'e yani video belleğe göre değişir. Eğer oyun 2 illa 3 GB arası bir VRAM kullanımı yapıyorsa bu kullanım gayet normaldir.

VRAM kullanımı oyunun sizden istediği VRAM'e yani video belleğe göre değişir. Eğer oyun 2 illa 3 GB arası bir VRAM kullanımı yapıyorsa bu kullanım gayet normaldir.

Son düzenleme:

Önemli olan ekran kartı kullanımı VRAM değil bende de 3050 Ti var bazen tamamını kullanıyorum bazen 3.5 GB'nı kullanıyorum VRAM'i aşmadığınız sürece istediğiniz yüzde de kullanabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı