RTX 3050 Ti R7-5800 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KaShiNNe

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.dropbox.com/scl/fi/ic98uqqyx2ht76hvz1684/113024-12015-01.dmp?rlkey=p1470xn9vksz3ub3o0qyn99ur&st=dndfij2t&dl=0
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Samsung NVMe2 1tb
Ekran kartı
RTX 3050TI
Anakart
Asus Rog Strix G513QE
İşlemci
Ryzen 7 5800H
ASUS ROG STRIX G513qe.
RTX 3050 Ti 95W.
Ryzen 7 5800H.
16 GB RAM.
1TB NVMe2 SSD.

Bilgisayarım rastgele zamanlarda çöküyor, tamamen donuyor, 100 çökme/donmadan birinde mavi ekran veriyor watchdog veya critical procces died.
Ama kesinlikle CS2 veya OW2 açtıktan bir süre sonra çöküyor daha maça giremeden yükleme ekranında veya maç ararken bazen hiçbir şey yapmadan ana ekranda.
SSD ve RAM'ler değiştirildi ama işe yaramadı eski SSD RAM'lere geri döndüm. En az 10 kere format attım Linux Mint Win 10Windows 11 hepsi denendi. Eskiden oyun açık değilken çöküyordu açıkken çökmüyordu şimdi TF2 ve LoL harici çöküyor ve onlarda da çok nadiren çöküyor.
DMP dosyasını altta paylaştım.
Eventviewerda disturbedcom hatası locallscontainer başlatma hatası wudfrd hatası veya Kernel Power beklenmeyen kapanma hatası oluyor.

Ek donanımlarım.
SteelSeries Prime+ mouse.
Bloody B318 klavye.
Gamepower kizaru kulaklık.
Hkc monitör ama bunların herhangi biri çıkarıldığında çökme donma sorunları düzelmiyor.
Dün birkaç kez GPU'yu Aygıt Yöneticisi'nden kaldırmaya çalışırken kaldırıldığı gibi critical procces died mavi ekranı aldım yine. Sonra güvenli modda kaldırıp geri yüklerken her yüklemeyi denediğimde çöktü Windows kendi kurdu açılışta.

@jaydenpoyraz

@KaShiNNe @claus @jaydenpoyraz

Nvidia Sürücüsünü yüklerken %24 te çöküyor sürekli. TF2 de oynadığım sürece çökme olmuyor.
Şimdi güvenli modda gpu sürücüsünü kurdum ama düzeleceğini sanmıyorum.

eve
ASUS ROG STRIX G513qe.
RTX 3050 Ti 95W.
Ryzen 7 5800H.
16 GB RAM.
1TB NVMe2 SSD.

Bilgisayarım rastgele zamanlarda çöküyor, tamamen donuyor, 100 çökme/donmadan birinde mavi ekran veriyor watchdog veya critical procces died.
Ama kesinlikle CS2 veya OW2 açtıktan bir süre sonra çöküyor daha maça giremeden yükleme ekranında veya maç ararken bazen hiçbir şey yapmadan ana ekranda.
SSD ve RAM'ler değiştirildi ama işe yaramadı eski SSD RAM'lere geri döndüm. En az 10 kere format attım Linux Mint Win 10Windows 11 hepsi denendi. Eskiden oyun açık değilken çöküyordu açıkken çökmüyordu şimdi TF2 ve LoL harici çöküyor ve onlarda da çok nadiren çöküyor.
DMP dosyasını altta paylaştım.
Eventviewerda disturbedcom hatası locallscontainer başlatma hatası wudfrd hatası veya Kernel Power beklenmeyen kapanma hatası oluyor.

Ek donanımlarım.
SteelSeries Prime+ mouse.
Bloody B318 klavye.
Gamepower kizaru kulaklık.
Hkc monitör ama bunların herhangi biri çıkarıldığında çökme donma sorunları düzelmiyor.
Dün birkaç kez GPU'yu Aygıt Yöneticisi'nden kaldırmaya çalışırken kaldırıldığı gibi critical procces died mavi ekranı aldım yine. Sonra güvenli modda kaldırıp geri yüklerken her yüklemeyi denediğimde çöktü Windows kendi kurdu açılışta.

@jaydenpoyraz

@KaShiNNe @claus @jaydenpoyraz

Nvidia Sürücüsünü yüklerken %24 te çöküyor sürekli. TF2 de oynadığım sürece çökme olmuyor.
Şimdi güvenli modda gpu sürücüsünü kurdum ama düzeleceğini sanmıyorum.
Evet düzelmedi. CS2'de Tam maça gireceği esnada çöküyor.

Son düzenleme:
Formatsız deneyin bir.

Kısmını kasdediyorum. Olmazsa, formatlarsınız.
formatsız olmadı şimdi format attım cs2 indiriyorum test için

Tekrar olursa yine minidump dosyası paylaşırsınız, tekrar bakarız hocam. Temiz kurulumdan sonra driverların hepsini yüklediğinizden emin olun ayrıca bir de o mavi ekranla uğraşmayın :D
👍

Formatsız deneyin bir.

Kısmını kasdediyorum. Olmazsa, formatlarsınız.
Formatla da çözülmedi.

Son düzenleme:
Nvidia sürünü DDU ile sil. Sonrada aygıt yöneticisinden devre dışı bırak. Nvidia olarak olmasada görüntü bağdaştırıcısı yada bilinmeyen vb. şekilde yazar aygıt yöneticisinde. BIOS'ta ayar varsa o şekilde de Nvidia devre dışı bırakabilirsin. Sonrada sistemi test edip gelişmeleri bildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı