RTX 3050 Ti sistemde Valorant 400 FPS'den 200 FPS'ye düştü

İşletim sistemi
Windows 10

yiğit1267

Yoctopat
RAM
8
Ekran kartı
3050 Ti
İşlemci
i512500H
Arkadaşlar hepinize merhaba birkaç gün önce laptopumu Windows 11'den Windows 10'a dosyaları sakla seçeneği ile geçiş yaptım. Eskiden 400 FPS oynarken şimdi 200 FPS oynuyorum. Driver Booster arcılığıyla driverlerimi güncelledim başka ne sorun olabilir? Bir de laptopun 3050 Ti GPU'sunu Valorant kullanmak yerine Intel HD kullanıyor onu nasıl düzeltebilirim? Saygılar.

Arkadaşlar hepinize merhaba birkaç gün önce laptopumu Windows 11'den Windows 10'a dosyaları sakla seçeneği ile geçiş yaptım. Eskiden 400 FPS oynarken şimdi 200 FPS oynuyorum. Driver Booster arcılığıyla driverlerimi güncelledim başka ne sorun olabilir? Bir de laptopun 3050 Ti GPU'sunu Valorant kullanmak yerine Intel HD kullanıyor onu nasıl düzeltebilirim? Saygılar.
Driver booster kullanmanı önermem.

Driver booster tam bir performans katilidir. Temiz bir bellekle yeniden Windows 10 yüklemenizi tavsiye ederim, Windows 11 hala Windows 10 kadar stabil çalışmıyor ki gayet normal birisi yıllardır update alıyor ve geliştiriliyor. Yeni bir kurulumdan sonra driverı Nvidia üzerinden manuel yüklemeniz lazım. Ayrıca pil performansını kontrol etmenizde fayda var. Windows 10'a geçince o ayarlar resetlenmiş olabilir. Pil tasarrufunda yeterli performans alamamanız da oldukça muhtemel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı