RTX 3050 Ti sisteme oyun önerisi

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Sistemim.

RTX 3050 Ti.
AMD Ryzen 5800.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Saniyede 600-800 KB indirebiliyorum, çok büyük olmayan oyunlar önerirseniz sevinirim. ( 23 GB Valorant bile fazla geldi )

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin ekran kartın her şeyi çalıştırır, özellikle bu sisteme oyun önerisi diye yazmana gerek yok hocam. Ayrıca büyük boyutlu oyun oynamayacaksan da o sistem ne işe yarar ki. Yavaş insin önemli değil, gece açık bırak bilgisayarı, birkaç gün bekle ama o sistemin keyfini çıkaracak büyük oyunlar oyna. :) Hadsizlik edip akıl veriyormuş gibi yazdım ama amacım seni cesaretlendirmek içindi. :) Bazen ben de üşeniyorum büyük boyut indirmeye.

Senin ekran kartın her şeyi çalıştırır, özellikle bu sisteme oyun önerisi diye yazmana gerek yok hocam. Ayrıca büyük boyutlu oyun oynamayacaksan da o sistem ne işe yarar ki. Yavaş insin önemli değil, gece açık bırak bilgisayarı, birkaç gün bekle ama o sistemin keyfini çıkaracak büyük oyunlar oyna. :) Hadsizlik edip akıl veriyormuş gibi yazdım ama amacım seni cesaretlendirmek içindi. :) Bazen ben de üşeniyorum büyük boyut indirmeye.
Valla hocam haklısınız da benim indirmem zaten kötü bir de komple bina olarak kullanınca öyle GTA 5'ler vs. benim için hayal oluyor.

-Aga küçük çaplı ve saran "project zomboid" var başta hafif zor gibi oluyor da sonra çok sarıyor.
-Hades
-Dead cells
-Skul the hero slayer
-Banished
-The forest
-Ori blind forest - will of the wisp
-Viscera Cleanup
-Avorion (aga uzay oyunu ve grafik hafif garip gözüküyor ama sarıyor ya bir bakarsın , diğerlerini de biliyorsundur zaten de anımsatmak, aklına gelmemiştir falan olabilir amacıyla yazdım )
-CK2
-Dota Underlords
-Domina
-Noita
-Sheltered
-Stardew Valley
-This War of Mine
-Enter the Gungeon
Çoğunu biliyorsun da dediğim gibi anımsatmak için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı