Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar Valorant'ı daha yeni indirdim ve 30 FPS sabit sorunuyla karşılaştım. Ne yükseliyor, ne düşüyor. Sistemim: RTX 3050 Ti 8 GB RAM i5 11. nesil 512 GB SSD
Arkadaşlar Valorant'ı daha yeni indirdim ve 30 FPS sabit sorunuyla karşılaştım. Ne yükseliyor, ne düşüyor. Sistemim: RTX 3050 Ti 8 GB RAM i5 11. nesil 512 GB SSD
KS KS Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #11 Canopat dedi: Şarj takılı değilken oynuyorsan GeForce Experience uygulaması varsa battery Boost açık geliyor ve 30FPS'in üstünde almanı engelliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam akşam test edeceğim sizin gibi yardım severleri görünce içim hoş oldu sağ olun bu yüzden Technopat'ı seviyorum. 356280 dedi: Bir de FPS kısıtlama açık mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
Canopat dedi: Şarj takılı değilken oynuyorsan GeForce Experience uygulaması varsa battery Boost açık geliyor ve 30FPS'in üstünde almanı engelliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam akşam test edeceğim sizin gibi yardım severleri görünce içim hoş oldu sağ olun bu yüzden Technopat'ı seviyorum. 356280 dedi: Bir de FPS kısıtlama açık mı? Genişletmek için tıkla... Değil.
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #12 Magnezyum dedi: Anladım hocam akşam test edeceğim sizin gibi yardım severleri görünce içim hoş oldu sağ olun bu yüzden Technopat'ı seviyorum. Değil. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi GeForce Experience kuruluysa sorunun %90 ondan kaynaklanıyor. Aynısı başıma geldi ben de konu açmıştım. Artı 0 Eksi
Magnezyum dedi: Anladım hocam akşam test edeceğim sizin gibi yardım severleri görünce içim hoş oldu sağ olun bu yüzden Technopat'ı seviyorum. Değil. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi GeForce Experience kuruluysa sorunun %90 ondan kaynaklanıyor. Aynısı başıma geldi ben de konu açmıştım.
KS KS Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #13 Canopat dedi: Dediğim gibi GeForce Experience kuruluysa sorunun %90 ondan kaynaklanıyor. Aynısı başıma geldi ben de konu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulu hocam. Artı 0 Eksi
Canopat dedi: Dediğim gibi GeForce Experience kuruluysa sorunun %90 ondan kaynaklanıyor. Aynısı başıma geldi ben de konu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulu hocam.
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 679 Çözümler 4 28 Ekim 2021 #14 Magnezyum dedi: Hocam V-Sync falan kapattım şarjda oynamıyorum. Aldım hocam zaten ayarları akşam atacağım. Genişletmek için tıkla... Tam performans için her zaman laptop şarja takılıyken oyun oynamalısınız. Muhtemelen 30 a sabitlenmesinin sebebi budur. Artı 0 Eksi
Magnezyum dedi: Hocam V-Sync falan kapattım şarjda oynamıyorum. Aldım hocam zaten ayarları akşam atacağım. Genişletmek için tıkla... Tam performans için her zaman laptop şarja takılıyken oyun oynamalısınız. Muhtemelen 30 a sabitlenmesinin sebebi budur.
KS KS Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #15 rihenh dedi: Tam performans için her zaman laptop şarja takılıyken oyun oynamalısınız. Muhtemelen 30'a sabitlenmesinin sebebi budur. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler şu anda 150-200 FPS oynuyorum Artı 0 Eksi
rihenh dedi: Tam performans için her zaman laptop şarja takılıyken oyun oynamalısınız. Muhtemelen 30'a sabitlenmesinin sebebi budur. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler şu anda 150-200 FPS oynuyorum