RTX 3050 ve i5 12400F sistem iyi midir?

Bir arkadaşın dükkanından parçaları istettik bu kadar pahalı olmasının sebebi KDV ymiş normalde PC 30k fakat 7K KDV eklenmiş ve taksitle almam gerekiyor elimde nakit para yok normalde İtopya gibi yerlerden bilgisayar alırım fakat adam en fazla 3 ay taksitli olduğunu söyledi o yüzden istediğim sistemi alamadım tüm detaylar bu.

Ve ek olarak cuma günü istetmiştim parçalar cumartesi geldi ve adam iade hakkımızın olmadığını söyledi.

Hocam keşke almadan önce sorsaydınız veya yanınızda bilgisayardan anlayan biri olsaydı KDV'siz fiyatı bile aşırı fazla vatan gibi yerlerde 9 taksit vardı aslında. Yine oynayacağınız oyunu oynarsınız ama bu sistem için fiyat fazla. Monitörün modeli neydi acaba.

Yorumlara kazıklanmışsın falan yazıyorlar ama artık bu kelimenin hafif kaldığını söylemek lazım. Bilgisiz bir insana değerinden çok yüksek ürün satmak dolandırıcılık hırsızlıktır. Haram para kazanmaktır araya sen işçilik ücreti koyarsın o başka, buradaki durumda konu sahibinin acil sistemi geri iade etmesini eğer almazlarsa mahkemeye vereceğini söylemesi gerekir.

Hocam keşke almadan önce sorsaydınız veya yanınızda bilgisayardan anlayan biri olsaydı KDV'siz fiyatı bile aşırı fazla vatan gibi yerlerde 9 taksit vardı aslında. Yine oynayacağınız oyunu oynarsınız ama bu sistem için fiyat fazla. Monitörün modeli neydi acaba.

ASUS VY249HGE 23.8" IPS 1MS 144HZ

RTX 3050 ve i5 12400F ve ASUS'un 24 inch monitörüne 38 bin TL verdim 750W PSU vs. var. Diğer özellikleri gayet iyi fakat kazıklanmış gibi hissediyorum iyi bir bilgisayarmı yoksa daha iyisini alabilir miydim?
Sağlam kazıklanmışsın. Muhtemelen bilen birinden alayım dedin adam da fırsata çevirdi. İade etmeye çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı