RTX 3050 ve R7 5800X Sistem Toplama

Uyumunda sorun yok RTX 3050, GTX 1660 Super'den bir tık daha güçlü kart. Üzmez ama o fiyata değmez"bence".
Hocam tr için konuşursak çok çok düşuk bir ihtimalle 5600 liraya falan 10 20 tane stok gelebilir.Onuda alabilir misiniz orası kesin değil belki tek fanlılar 5600 5700 olabilir.
Eğer dediğiniz gibi diğer kart fiyatlarına yakın bir fiyatta çıkarsa kesinlikle değmez bende aynı düşüncedeyim. şahsen benim görüşüm çok yüksek fiyattan satılmayacağı yönünde. bu kartı bu fiyattan satmak isterlerse kimsenin almayacağının bence farkına vardılar ve kartın oyun oynanma dışında başka bir özelliği olmayacak.

normalde 250 dolara satılan bir kartın burada 5000 - 5500 tlyi geçmeyeceğine eminim diyebilirim. aksi zaten çok büyük haksızlık ve ayıp olur. özellikle mining yapmayan bir kart olmasından dolayı buna söylüyorum. kartlar arasında çok aşırı uçurum performanslar yok, piyasadaki giriş orta seviye kartların yarısına olursa kesinlikle değer ama olmazsa yapacak bir şey yok tabii.

Eğer dediğiniz gibi diğer kart fiyatlarına yakın bir fiyatta çıkarsa kesinlikle değmez bende aynı düşüncedeyim. Şahsen benim görüşüm çok yüksek fiyattan satılmayacağı yönünde. Bu kartı bu fiyattan satmak isterlerse kimsenin almayacağının bence farkına vardılar ve kartın oyun oynanma dışında başka bir özelliği olmayacak.

Normalde 250 dolara satılan bir kartın burada 5000 - 5500 TL'yi geçmeyeceğine eminim diyebilirim. Aksi zaten çok büyük haksızlık ve ayıp olur. Özellikle mining yapmayan bir kart olmasından dolayı buna söylüyorum. Kartlar arasında çok aşırı uçurum performanslar yok, piyasadaki giriş orta seviye kartların yarısına olursa kesinlikle değer ama olmazsa yapacak bir şey yok tabii.

Max 5000 edecek bir kart. Fazlası gereksiz bence.F/p çıkar diye bekledik 8Kdan satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı