RTX 3050 veya RTX 3060 sistem toplama

Hocam şimdi sizin istediğiniz giriş seviyesi bir sistem mi orta seviye bir sistem mi? En iyi parçaları da yavaş yavaş alırsınız ama bu ne kadar zaman sürer. Bütçede belirtmiyorsunuz ki bu bütçeye şu segment bir sistem çıkar diyelim. Başlanacak parçalar ekran kartı olur işlemci olur anakart olur veya herhangi biri inidirme girer onu alırsınız önce almak önemli değil hocam en uygun bütçeye en iyi sistemi toplayacaksınız.
Hocam giriş seviyesi bir sistem istiyorum. Ram, PSU ve anakart için 2000 TL bütçem var. İlk başta kasaya gerek yok uzay montaj kullanırım yada bilgisayarcıdan 2. el çözerim. SSD olarak şu an kullandığım leptop ki SSD mi kullanacağım. Sizden birde APU işlemci tavsiyesi istiyorum.

Başlık yanlış kaçmış, 3050 ve 3060 önermiyoruz.

8K bütçede en iyisi APU toplamak, bu mesajı yazayım burada olduğumu belirteyim. Toplayıp geliyorum.

Başlık yanlış kaçmış, 3050 ve 3060 önermiyoruz.

8K bütçede en iyisi APU toplamak, bu mesajı yazayım burada olduğumu belirteyim. Toplayıp geliyorum.
Hocam başlığı site otomatik düzenledi ben parça parça sistem toplama yazdım. Bide benim bütçem 8k değil. 16 GB Ram, PSU ve anakart için 2000 TL ve birde sizinde önereceğiniz giriş seviyesi ve uygun fiyatlı bir APU işlemici.

Son düzenleme:
@exclaubb12

Bu işlemciyi ikinci el almak daha ekonomik.

Anakarttan vs kısılarak daha ekonomik olabilir, ama geri durmamaya özen gösterdim. Ekran kartı takviyesi yapacağınız zaman PSU'yu da değiştirin.

Hocam başlığı site otomatik düzenledi ben parça parça sistem toplama yazdım. Bide benim bütçem 8k değil ram, PSU ve anakart için 2000 TL ve birde sizinde önereceğiniz giriş seviyesi ve uygun fiyatlı bir APU işlemici.

Tüh, o kadar toplamıştım. 2K TL'ye işlemci + RAM + PSU + anakart mı lazım?

@exclaubb12

Bu işlemciyi ikinci el almak daha ekonomik.

Anakarttan vs kısılarak daha ekonomik olabilir, ama geri durmamaya özen gösterdim. Ekran kartı takviyesi yapacağınız zaman PSU'yu da değiştirin.

Tüh, o kadar toplamıştım. 2K TL'ye işlemci + RAM + PSU + anakart mı lazım?
Hocam 2000 TL ye anakart, 16 GB ram ve GPU önerisi istiyorum. İşlemcide aklımda bir bütçe yok ama olabildiğince uygun fiyatlı bir APU işlemci istiyorum.

RAM, PSU ve anakart 2000 TL'ye dahil hocam işlemci değilmiş.

Hmm, bakalım ne çıkıyor.

Birazcık aşım yaparak bunu çıkardım, PSU sonradan değişebilir.
Hocam 2000 TL ye anakart, 16 GB ram ve GPU PSU(?) önerisi istiyorum. İşlemcide aklımda bir bütçe yok ama olabildiğince uygun fiyatlı bir APU işlemci istiyorum.

2400G olabilir belki, ikinci elde uyguna verenler var.

Hmm, bakalım ne çıkıyor.

Birazcık aşım yaparak bunu çıkardım, PSU sonradan değişebilir.

2400G olabilir belki, ikinci elde uyguna verenler var.
Hocam teşekkürler ama anakart benim için bi tık pahalı onun yerine Gigabyte B450m S2h olsa nasıl olur iyi bi kartmıdır.
Bide 2.el e bulaşmak istemiyorum hocam sıfır olmasını tercih ederim.

Hocam teşekkürler ama anakart benim için bir tık pahalı onun yerine Gigabyte B450M S2H olsa nasıl olur iyi bir kart mıdır?
Bir de 2.ele bulaşmak istemiyorum hocam sıfır olmasını tercih ederim.

Alacağınız işlemciye göre özellikle BIOS Flashback butonu barındıran bir kart seçmeye çalıştım ki BIOS güncellemesi kolay olsun, n'olur n'olmaz BIOS güncellemesi gerektiren bir işlemcide karar kılarsanız sonra uğraşmayın anakartı birilerine güncellettirmek ile.

Ha bir şekilde halledebilirseniz veya tak-çalıştır işlemci alırsanız, B450M S2H da alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı