RTX 3050 vs 3050 Ti laptop

Bütçe arttırıp bunu almanızı öneririm;

Ne 115'i hocam 115W 3050 Ti diye bir şey yok.

Üniversite için alıyorum 3060 bütçemi aşar. Bu victusa sonradan RAM takabilir miyim? Uyum sorunu yaşamam değil mi?
Takarsiniz hocam.
2 gram islemci gucu icin neden 1000 TL daha fazla versin? birde DDR5 ramlerden mahrum kalsin?

Asus olanı alırdım. HP Victus'un ekran kartı 75W, Asusunki 95W dolayısıyla Asustaki RTX 3050, HP'deki 3050 Ti'dan biraz daha performanslı. Ayrıca Asus'ta MUX bulunuyor. RAM'leri DDR5.

Son düzenleme:

Bütçe bu civarlara artıyorsa bu laptop daha mantıklı olur hocam:

Saticilar oyle diyor. Firmalar adamakıllı sitesinde bilgi verseydi daha rahat ogrenirdik.

Doğru söylüyorsunuz. Ne sitelerinde doğru dürüst bilgi var ne de kendileri doğru düzgün bilgi verebiliyor.

Bende onu gördüm ama işlemci tarafından Nitro 5 daha iyi diye attım.

Hem Nitro 5'in soğutması Victus'dan daha iyi ve Victus'un kasası ince bir sorun olur mu bilmiyorum.

Hem Nitro 5'in soğutması Victus'dan daha iyi ve Victus'un kasası ince bir sorun olur mu bilmiyorum.

Soğutması iyi hocam kötü değilde teknik özellikleri biraz zayıf diyelim. Kendi fiyatındaki muadillerine göre düşük kalıyor ekran kartının gücü vs. Hem MUX falanda bulunmuyor.

115W 3050 Ti bulunmuyor, victus 75W. TUF 3050 olsa bile denk sayılırlar GPU tarafında.

Bu iyiymiş teşekkürler. Bunda karar kıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…