RTX 3050 vs RTX 3050 Ti

Sana cillobundan 1050 ti satayım. Boşver laptop felan. Valocu bi arkadaşa benziyorsun. 1050 tide kaldırıyor valoyu paran cebinde kalır. Kokoreç yersin.
1- Valo oynuyorum evet
2- Laptop istiyorum. Gelismis donanimli bir tane.

Yukarıda 75W 3050 Ti daha iyi demiştin. Hemen eşit oldu. Bu yüzden model atmadım. Tarafsız yaklaşın diye.

75 kısmını unuttum 60'dan hesapladım evet Monster daha güçlü. Ancak kesinlikle önermiyorum. Almak istersen alabilirsin tabii.

75 kısmını unuttum 60'dan hesapladım evet Monster daha güçlü. Ancak kesinlikle önermiyorum. Almak istersen alabilirsin tabii.
İkisi de cehennem sıcağı olacak zaten. Monsterin ısınma harici sıkıntısı olmuyor diye biliyorum.

6GB VRAM önemli, 4GB yakında yetmeyecek.
3050 TI da 4 GB Vram. Ben suan 1 GB Vram ile oynuyorum! Ya i 4 bana yeter. Cyberpunk falan değil. Laptoba yükleyeceğim max yük Fortnite Epic ayarlar RTX on olur.

1- Valo oynuyorum evet
2- Laptop istiyorum. Gelismis donanimli bir tane.
Bence üzerine 2 bin daha koy rtx 3060 al. 2bin tlye neredeyse 2 katı bir fark. 3050 tırt bir kart. Tamam cyberpunk felan oynarsın med ayarlarda ama yeni bir jenarasyon geliyor o kart yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…