@S54337 CoD serisinde (özellikle MW 2019 sonrası bütün oyunlarda hemen hemen) bariz bir sorun var, SMAA. Filmic SMAA görüntüyü aşırı derecede bulanıklaştıran bir şey ve DLSS ile beraber FSR bunu düzeltebiliyor. (Warzone 2 özelinde böyle deneyimledim) Zaten konu 3050 ile 6600'ün kas gücü değil, DLSS'in yapısı. Evet, ben de bu ölçekleme teknolojilerinin zaten daha iyi olduğunu belirtmiyorum, daha iyi olacakları garanti bir şey değil, ama ileride bu teknolojiler, bir şekilde gelişirse oyun teknolojileri bazında önemli adımlar kaydedilmiş olacak. Sırf 9 oyun oynadım, DLSS böyledir demek kusura bakmayın ama at gözlüğü takmaktan öteye gidemez. Her oyunda iyi olmamasının sebebi ya oyun geliştiricisi, ya oyun motoru ya da buna benzer sebeplerdir. Az önce belirttiğim gibi DLSS ve benzeri teknolojiler çok daha gelişirse bu dezavantajlar çok daha az göze batacak ve belki de iyi yönleri daha çok ağır basacak. Mesele burada NVIDIA, Microsoft, oyun geliştiriceleri ve oyun teknolojilerini düzenleyenlere düşüyor kısacası. Kim bu yolda faydalı bir şey yapıyorsa destek olunabilir, olduğu kadar. Çöp demekle bu teknolojiler bir arpa boyu yol alamaz her zaman.