RTX 3050 vs RX660XT vs 6650XT

3050 ile RT açıkken çok az oyunu akıcı oynayabilirsin. 3050'nin DLSS ile vereceği performansı 6650 XT FSR olmadan verir. Alabiliyorsan 4060 veya 7600 al.

Peki nıs yeknolojisi pek bir işe yaramaz değil mi?

2.el mi, sıfır mı? Tam olarak bütçen nedir? Net bir şey söylemezsen yardımcı olamayız.

En fazla 9K bir de sıfır

AMD ekran kartlarında pek bir bilgim yok çünkü hep rtx 3050 incelediğim için GeForce Experience'de en çok hoşuma giden şey Shield olduğu için bu teknolojiler olsun yeter bide iyi FPS

Hemde öyle farkı var ki. Biri görüntünün içinden geçiyor. Öbürü kalite modunda orijinalinden daha iyi görüntüler verebiliyor.

Çerçeve oluşturma değil bu, upscale teknolojilerinin kaliteyi arttırdığını söylüyorsunuz? Bu sonucu nereden vardınız? Kaynak?

En fazla 9K bir de sıfır

RX 7600 öneririm. 6650XT ile aynı güçte sayılır ve yeni nesil özellikler barındırıyor.

9000 TL'yi biraz daha aşıp 6700XT veya 4060 da alabilirsiniz ayrıca.

AMD ekran kartlarında pek bir bilgim yok çünkü hep RTX 3050 incelediğim için GeForce Experience'de en çok hoşuma giden şey Shield olduğu için bu teknolojiler olsun yeter bir de iyi FPS.

RX 6650XT'nin NVIDIA tarafındaki rakibi 3060 Ti.

Çerçeve oluşturma değil bu, upscale teknolojilerinin kaliteyi arttırdığını söylüyorsunuz? Bu sonucu nereden vardınız? Kaynak?

Bunu ben kendim deneyimledim. İsterseniz internetten örnek fotoğraflara bakın. Yanlış anlamayın sadece belli yerlerde daha iyi görüntü veriyor. Genelinde dikkatli bakmazsanız fark edemezsiniz ama FSR da fark ediliyor. Dikkate gerek yok.

Bunu ben kendim deneyimledim. İsterseniz internetten örnek fotoğraflara bakın. Yanlış anlamayın sadece belli yerlerde daha iyi görüntü veriyor. Genelinde dikkatli bakmazsanız fark edemezsiniz ama FSR da fark ediliyor. Dikkate gerek

Bunu ben kendim deneyimledim. İsterseniz internetten örnek fotoğraflara bakın. Yanlış anlamayın sadece belli yerlerde daha iyi görüntü veriyor. Genelinde dikkatli bakmazsanız fark edemezsiniz ama FSR da fark ediliyor. Dikkate gerek yok.

FSR mı görüntü bozukluğu veriyor yoksa dlssmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı