Çözüldü RTX 3050'li laptopta düşük performans

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdonc00

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım FreeDOS şekilde geldi Windows 10 Pro kurdum. Bütün sürücüleri sitesinden kurdum ardından GeForce Experience'tan de güncellerini indirdim. CS:GO'ya testt yapmak için girdim 70-100 FPS arası verdi. Heryerden NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen hala FPS düşük yardımınızı bekliyorum.
Özellikler
RTX 3050
Ryzen 5 5500U
8 GB RAM, bilgisayarım laptoptur.

Bilgisayarım FreeDOS şekilde geldi Windows 10 Pro kurdum. Bütün sürücüleri sitesinden kurdum ardından GeForce Experience'tan de güncellerini indirdim. CS:GO'ya testt yapmak için girdim 70-100 FPS arası verdi. Heryerden NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen hala FPS düşük yardımınızı bekliyorum.
Özellikler
RTX 3050
Ryzen 5 5500U
Etkisi ne kadardır bilmem ama win 10 home oyun için daha iyidir. İkinci olarak ise laptop markasını öğrenebilir miyim

Özellikler
RTX 3050
Ryzen 5 5500U
Bende kendime FreeDos bir sistem aldım. Ancak valorant ve fortnite gibi oyunlarda aşırı düşük fps alıyorum tam çözümü format atmak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı