Merhaba arkadaşlar RTX 3050 ekran kartına sahip bir sistemim var. PC yeni sipariş edildi. Geleli 2 gün oldu. 2 gündür uğraşıyorum güncellemediğim driver kalmadı. Driver güncelleyince kendini kapatıyor ve başa sarıyor. Güncel olmayan haline ekranda sürekli yeşil çizgiler var ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Sistem özellikleri;
GeForce RTX3050.
BIOSTAR B560MHP 2.0 anakart.
Intel i5 11400F 2.6GHz
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Merhaba arkadaşlar RTX 3050 ekran kartına sahip bir sistemim var. PC yeni sipariş edildi. Geleli 2 gün oldu. 2 gündür uğraşıyorum güncellemediğim driver kalmadı. Driver güncelleyince kendini kapatıyor ve başa sarıyor. Güncel olmayan haline ekranda sürekli yeşil çizgiler var ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Sistem özellikleri;
GeForce RTX3050.
Intel i5 11400F 2.6GHz
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Sistem özellikleri;
GeForce RTX3050.
Intel i5 11400F 2.6GHz
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Sistem özellikleri;
GeForce RTX3050.
Intel i5 11400F 2.6GHz
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Düzelmedi ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Sistem hakkında bilgim olmadığı için 3050 tercih ettim.
Önerdiğiniz bir ekran kartı var mı ?
Eğer bozuk çıkarsa değiştireceğim.
Düzelmedi ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Sistem hakkında bilgim olmadığı için 3050 tercih ettim.
Önerdiğiniz bir ekran kartı var mı?
Eğer bozuk çıkarsa değiştireceğim.
İade edebileceğim bir sistem değil.
Ekran kartını değiştirmek istiyorum..
Önerdiğiniz bir ekran kartı var mı acaba?
4060 veya 2080tı düşünüyorum uyumlu olurmu sistemimle? Yeni arızalara yol açar mı?